Την καθιερωμένη κοπή πίτας για το καλό της νέας χρονιάς πραγματοποίησε το ΚΕΘΙΣ του δήμου Εμμ. Παππά το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.
Μέλη και φίλοι του ΚΕΘΙΣ συγκεντρώθηκαν για να κάνουν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε αλλά και για να χαραχθούν οι στόχοι για το έτος που διανύουμε. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την λειτουργία του.
Το νέο ΔΣ του ΚΕΘΙΣ έχει ορισθεί και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Δημητρακάκης αναφέρθηκε στις δράσεις που έρχονται.
H Ιπποθεραπεία και η θεραπευτική ιππασία είναι δύο μέθοδοι που προσφέρουν ευεργετικά αποτελέσματα σε όσους κάνουν χρήση αυτών των μεθόδων. Ενώ για το 2025 έρχεται να προστεθεί σε λίγες ημέρες και μια νέα μέθοδος η Zωοθεραπεία, η οποία θα γίνεται με τη βοήθεια των συμπαθέστατων τετράποδων φίλων μας των γαϊδουριών.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ