Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.1 C
Serres

Κορωνοϊός: Έφυγε από την ζωή 50χρονη εκπαιδευτικός

Θλίψη σκόρπισε στη Χαλκίδα η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Ελένης Κουτσοπάκη που είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Η ΕΛΜΕ Εύβοιας εύχεται η θεολόγος Ελένη Κουτσοπάκη να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στην μακριά αλυσίδα των απωλειών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Η εκπαιδευτικός υπηρετούσε ως θεολόγος στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

ΕΛΜΕ Εύβοιας: Θερμά συλλυπητήρια


Αναλυτικά, η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Εύβοιας:

Με μεγάλη οδύνη και βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφισσας Ελένης Κουτσοπάκη, που υπηρετούσε ως Θεολόγος στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και υπήρξε επί σειρά ετών, μέλος της πολιτιστικής ομάδας της ΕΛΜΕ Εύβοιας.


Η Ελένη υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση με ήθος και εργατικότητα και σίγουρα θα λείψει από την εκπαιδευτική οικογένεια.



Babis

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και εύχεται να είναι η Ελένη το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στην μακριά αλυσίδα των απωλειών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 Αντί στεφάνου, το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα καταθέσει στη μνήμη της συναδέλφισσας, το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ στο «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης».

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Η πρόεδρος Η γεν. γραμματέας

Χαρά Νίκα Γωγώ Μοσχολιού

ΘΕΟΛΟΓΟς ΚΟΡΟΝΟΙΟς
ΕλλάδαΚορωνοϊός: Έφυγε από την ζωή 50χρονη εκπαιδευτικός

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Σπάτα: Το ντοκουμέντο που φέρνει την ανατροπή στο τραγικό τέλος της ζωής του 19χρονου Νικόλα

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα,...

Τα μυστικά του ναού του Αγίου Γεωργίου Χορτιάτη και οι βραδιές ωραίων λέξεων γύρω του

Στον ναό του Αγίου Γεωργίου του Χορτιάτη, οι άνδρες...

Τελευταία Νέα