Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
12 C
Serres

Κορονοϊός – Ευρώπη: Ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 140.000

Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να πλήττει την Ευρώπη της οποίας σιγά σιγά τα κράτη ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την σταδιακή άρση της καραντίνας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), η γηραιά Ήπειρος καταγράφει πλέον 140.096 θύματα από τον νέο κορονοϊό, με περισσότερους από 105.000 νεκρούς σε 4 μόνο ευρωπαϊκές χώρες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η πανδημία του κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 234.987 ανθρώπους από την αρχή της πανδημίας.


Babis


Η Ιταλία εξακολουθεί να βρίσκεται στην θλιβερή πρώτη θέση των θυμάτων κορονοϊού, με 28.236 θύματα και ακολουθούν η Βρετανία (27.510), η Ισπανία (24.824) και η Γαλλία (24.594).

Υπολογίζεται πως στην Ευρώπη έχουν επιβεβαιωθεί 1 στα 2 κρούσματα κορονοϊού παγκοσμίως, καθώς οι καταγεγραμμένοι ασθενείς Covid-19 ανέρχονται σε 1.495.293 στη γηραιά ήπειρο, με το σύνολο παγκοσμίως να ξεπερνά πλέον τα 3 εκατομμύρια.

ΚόσμοςΚορονοϊός – Ευρώπη: Ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 140.000

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο νέος πάπας δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές – Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Εν αντιθέσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ,...

Συνελήφθη ύποπτος μετά τον θάνατο 3 ανθρώπων από τα πυρά ενόπλου στην Ουψάλα της Σουηδίας

Η αστυνομία της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε ύποπτο...

Τελευταία Νέα