Κορωνοϊός: Με πολύ αυστηρά μέτρα προφύλαξης το “τελευταίο αντίο” στον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

Τον αγαπημένο τους, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, αποχαιρέτησαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, οι δικοί του άνθρωποι, σε κλίμα οδύνης και κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα προφύλαξης.

 

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και περιφερειακός σύμβουλος, είναι ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στην χώρα μας.



Babis

Ο 66χρονος, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15 τα ξημερώματα.

ΕλλάδαΚορωνοϊός: Με πολύ αυστηρά μέτρα προφύλαξης το "τελευταίο αντίο" στον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα