Απόλυτα ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών, με λίγες νοσηλείες και χωρίς να υπάρχει πίεση από κρούσματα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Δημήτρης Μπαλαξής στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ τα περιστατικά Covid στο Νοσοκομείο είναι ελάχιστα αφορούν κυρίως άτομα που έχουν υποκείμενα νοσήματα ενώ η πιθανότητα να εκτραπούν είναι ελάχιστη.
Παρόλα αυτά συνέχισε ο κ.Μπαλαξής πρέπει να ελεγχόμαστε και να κάνουμε Rapid Test γιατί το Rapid Test είναι το μόνο που πιστοποιεί τον Κορονοϊό.
Απόλυτα ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών, με λίγες νοσηλείες και χωρίς να υπάρχει πίεση από κρούσματα.Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Δημήτρης Μπαλαξής ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις αγκαλιές των δικών τους έπεσαν οι 91 Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από το Άμπου Ντάμπι – Εφτασαν με C-130 στην Ελευσίνα
Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ιστορικό γεγονός η αναγνώριση της από την UNESCO είπε ο Γ. Μπαμπινιώτης
Επιστήμονες ξεκίνησαν ανασκαφές σε μία από τις πιο άνυδρες ερήμους του κόσμου – Αυτό που ανακάλυψαν ήταν μοναδικό









