28.6 C
Serres

Κώστας Κωστόπουλος: «Καταπέλτης» για τις δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου και το OPEN

Date:

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στην Ελένη Τσολάκη και το Πρωινό Σου Σου του OPEN, ο Κώστας Κωστόπουλος εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση μέσω του συνηγόρου του, κ. Νίκου Βιτώρου. Σε αυτήν γίνεται γνωστό πως ο σκηνοθέτης στρέφεται εναντίον τόσο της ηθοποιού όσο και του τηλεοπτικού σταθμού OPEN που φιλοξένησε συνέντευξή της το πρωινό της Παρασκευής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Από τον Μάιο του 2022, όταν η συκοφαντική καταγγελία της Ελένης Αθανασοπούλου ήρθε στη δημοσιότητα, έως και τις 11 Ιουνίου 2024, όταν το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών εξέδωσε ομόφωνη απαλλακτική απόφαση, ο Κώστας Κωστόπουλος παρέμεινε αταλάντευτος σε ό,τι είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή αυτής της δεινής περιπέτειας: Ότι θα αποδείξει την αθωότητά του, αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο που χαράζει η νομιμότητα και οι δικαστικές λειτουργίες».

«Μέσα από τη διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, το αρμόδιο Δικαστήριο τον έκρινε αθώο, ακολουθώντας ομοφώνως την παρόμοια εισαγγελική πρόταση. Σήμερα, τρεις ημέρες μετά την οριστική απαλλακτική κρίση του Δικαστηρίου, διαπιστώσαμε εμβρόντητοι ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN αποφάσισε να φιλοξενήσει την Ελένη Αθανασοπούλου, η οποία επιδόθηκε σε μία εκτενή αμφισβήτηση της απόφασης, παρουσιάζοντας, δήθεν, τα αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η απόφαση αυτή ήταν λανθασμένη, ενώ η ίδια νιώθει “ηθικά δικαιωμένη”. Με τον τρόπο αυτό, αγνοήθηκε με τρόπο επιδεικτικό και χυδαίο η κρίση της Δικαιοσύνης και επιχειρήθηκε η εκ νέου, στο όνομα της “ηθικής” και πέραν της “δικαιοσύνης”, δημοσιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης με διάθεση αμφισβήτησης των όσων αποφάσισε το Δικαστήριο».

«Ήδη, η συνέντευξη αυτή, γεμάτη ψεύδη και συκοφαντικές αναφορές οι οποίες αγνοούν την εκδοθείσα απόφαση, αναπαράγεται σε διάφορα sites, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας αποφασίσουν κάποιοι εάν θεωρούν ότι η Δικαιοσύνη αποδίδεται από τα αρμόδια κατά το Σύνταγμα Δικαστήρια, με βάση τους νόμους, ή εάν μπορεί ο οποιοσδήποτε να σμπαραλιάζει τους θεσμούς και να αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις εσαεί, στο όνομα μίας διαστρεβλωμένης αντίληψης για τη “δημοσιογραφία” και την “ενημέρωση”. Όσοι τάσσονται με τη δεύτερη άποψη, οργανώνοντας “τηλεδίκες” επαναξιολόγησης του αποδεικτικού υλικού, ακόμη και μετά την τελεσίδικη αθωωτική κρίση των Δικαστηρίων, ας γνωρίζουν και ας αναλάβουν τις συνέπειες».«Δεν θα επιτρέψουμε η προσωπικότητα του Κώστα Κωστόπουλου να κατακρεουργηθεί ακόμη και μετά την ομόφωνη απαλλαγή του. Τα δύο αυτά χρόνια υπέμεινε τους τηλε-εισαγγελείς και τη ρηχότητά τους, τη φτηνή εκμετάλλευση της υπόθεσης, την παράνομη και επιλεκτική δημοσιοποίηση στοιχείων της υπόθεσης, αναμένοντας την κρίση της Δικαιοσύνης. Αλλά αυτό βρίσκει το – αυτονόητο – όριό του, όταν η Δικαιοσύνη αποφαίνεται. Έχουμε την εντολή να κινηθούμε νομικά απέναντι σε όποιον επιμένει να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του Κ. Κωστόπουλου, αγνοώντας την ομόφωνη κρίση του Δικαστηρίου».

πηγή zappit.gr

LifeStyleΚώστας Κωστόπουλος: «Καταπέλτης» για τις δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου και το OPEN

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: Όλο το ρεπορτάζ για τον χωρισμό τους

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρία Αναστασοπούλου και...

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών...

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έκανα παραγωγές, καταστράφηκα, το ευχαριστήθηκα»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσε συνέντευξη στο Madame Figaro και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα