Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23 C
Serres

Κούγιας : Ο κάθε πικραμένος βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ό,τι θέλει για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

“Κατακρεουργεί” κάθε έννοια αστικής δίκης η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών, υποστήριξε ο συνήγορος του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, Αλέξης Κούγιας.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: “Δεν μπορώ να κάνω υπεράσπιση από την τηλεόραση, το μόνο που θα πω είναι ότι θα μελετήσω τη δικογραφία με κάθε λεπτομέρεια. Αυτό που συνέβη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της ταυτότητάς του αποτελεί κατάργηση κάθε ορίου δίκαιης δίκης και είναι κάτι που επιτρέπεται μόνο σε παιδεραστές και σε ανθρώπους που είναι άγνωστοι”.

 

Ο κ. Κούγιας αναρωτήθηκε “για ποιον λόγο έβαλαν τη φωτογραφία του, αν είναι ο καθηγητής που δωροδοκείτο από φοιτητές; Αυτό το γνωρίζουμε” και σημείωσε: “Αυτό αγγίζει ακραία όρια και κατακρεουργεί κάθε έννοια αστικής δίκης. είναι υποκρισία και δεν προσφέρει τίποτα στη διαδικασία”.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1



Babis

 

 

 

[enikos.gr]

ΕλλάδαΚούγιας : Ο κάθε πικραμένος βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ό,τι θέλει...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: «Όλα δείχνουν ισχαιμικό επεισόδιο – Πέθανε λόγω εξάντλησης και υποθερμίας»

Εξελίξεις στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη...

Κερατσίνι – Δικηγόρος οικογένειας 43χρονου: «Ο Σπύρος δεν είχε κανένα δάνειο στο όνομά του»

Σε σοκ παραμένει η οικογένεια του 43χρονου Σπύρου Σέββου,...

Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Hellenic Train

Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν μετά την συνάντηση που είχαν με...

Πρωτομαγιά στην Αθήνα όταν τα Πατήσια, οι Αμπελόκηποι και τα Σεπόλια ήταν προάστια

Πρωτομαγιά στην Αθήνα, σχεδόν 150 χρόνια πριν, πριν ακόμη...

Τελευταία Νέα