Φυγή προς τα εμπρός, αναδεικνύοντας τα θέματα της καθημερινότητας με συναντήσεις και προτάσεις, θα επιχειρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει στις Σπέτσες η Κ.Ο. προκειμένου να ... Περισσότερα

«Κρας τεστ» στις Σπέτσες για το ΣΥΡΙΖΑ – Ζυμώσεις ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Epilogestv

Epilogestv

Φυγή προς τα εμπρός, αναδεικνύοντας τα θέματα της καθημερινότητας με συναντήσεις και προτάσεις, θα επιχειρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει στις Σπέτσες η Κ.Ο. προκειμένου να καθορίσει την στρατηγική και τα επόμενα βήματα, με την Κουμουνδούρου να έχει ξεκινήσεις τις προσυνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του Φεβρουαρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζοντας την επαφή του με τις κοινωνικές ομάδες, με γνώμονα την εξωστρέφεια, συναντήθηκε στην Κουμουνδούρου με εκπροσώπους της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Είναι ξεκάθαρο μήνυμα πως βλέπουμε τον κόσμο και την συγκεκριμένη κοινότητα. Είναι στην επέτειο της δολοφονίας Πακιστανού λίγο μικρότερου μου που έχασε ζωή του σε κύμα ρατσισμού σε συγκυρία που μπορούμε να αποφύγουμε αν υπάρξουν…Ζητήματα μεγάλα. Επισφάλεια καθημερινή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανανέωση στη τριετία για παραμονή όταν η αίτηση παίρνει τρία χρόνια τους βάζουμε σε καθεστώς ομηρίας».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπική του ανάρτηση, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα του ιστότοπου tvxs.gr του Στ. Κούλογλου, «της κλεμμένης έδρας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, ότι δήθεν δόθηκε εντολή να κατεβούν αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου. Τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε: «Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο. Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη ».

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αναφέρει: «Αν δεν υπήρχε Κασσελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει».

Βάζοντας ψηλά στην ατζέντα το θέμα της ακρίβειας ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβερνητική πολιτική συνοψίζεται στο δόγμα «ο θάνατος του εμποράκου αλλά και του καταναλωτή

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, δήλωσε: «Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είναι στο πλευρό των πολιτών, αφήνει την ακρίβεια να κάτσει στο σβέρκο των πολιτών, δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους όπως γίνεται στην Ευρώπη, και δεν ελέγχει την αισχροκέρδεια για να ευνοεί ελάχιστους εις βάρος των πολλών».

Στο θέμα της ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών επανήλθαν οι κ. Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης και Ζαχαριάδης αναφέροντας ότι βάσει έρευνας η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κόμματος τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά: «Είναι στο χέρι μας πλέον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι στη ΝΔ».

Advertisement
MEGA

Μιλώντας στην εκπομπή του Ertnews «Συνδέσεις», ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε για το θέμα των ευρωσοσιαλιστών, πως: «Δεν είναι θέμα που θα κλείσει πριν το συνέδριο είναι μία σοβαρή συζήτηση η δική μου απόψε κλείνει προς το να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς και να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς που θα επιδιώκει συνεργασία με σοσιαλιστές και οικολόγους».

Στην Κουμουνδούρου, το κόμμα κινείται ήδη σε τροχιά σε συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί 22- 25 Φεβρουαρίου.

πηγή ertnews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή