Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με νέες θέσεις εργασίας και βελτιωμένες αποδοχές- “Mαζί στην Κρι Κρι συνεχίζουμε δυνατά!“ Σύμφωνα με ... Περισσότερα

Κρι Κρι: Πάνω από 300 προσλήψεις, αύξηση 18% στους μισθούς – €2.700.000 σε bonus τη διετία 2023-24

Epiloges Press

Epiloges Press

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με νέες θέσεις εργασίας και βελτιωμένες αποδοχές- “Mαζί στην Κρι Κρι συνεχίζουμε δυνατά!

Advertisement
 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία δύο χρόνια (2023 & 2024), η εταιρεία έχει ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργώντας περισσότερες από 300 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τις συνολικές αποδοχές των εργαζομένων της κατά 18% και διαθέτοντας 2,7 εκατ. ευρώ μέσω bonus και έκτακτου 15ου μισθού, αναγνωρίζοντας έτσι τη συνεισφορά τους.

Παράλληλα, τη διετία αυτή, η εταιρεία επένδυσε περισσότερες από 10.000 ώρες εκπαίδευσης για πάνω από 400 εργαζομένους, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για επαγγελματική εξέλιξη.

Με έδρα τις Σέρρες, η Κρι Κρι παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη δημιουργία νέων ευκαιριών απασχόλησης και στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης των εταιρικών της μεγεθών επιβεβαιώνουν την επιτυχία της στρατηγικής της επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό και της αφοσίωσή της στους εργαζομένους της.

Advertisement

Η Δέσποινα Σίσκου, Human Resources Director της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Η Κρι Κρι συνεχίζει δυναμικά την πορεία της με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Στην καρδιά αυτής της πορείας είναι η ομάδα της – οι άνθρωποί της, οι οποίοι με την αφοσίωσή τους και την καθημερινή τους προσπάθεια, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή της. Με τη στήριξή τους, συνεχίζει να καινοτομεί, να εξελίσσεται και να προσφέρει προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη διατροφή σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Κρι Κρι θα είναι γεμάτο νέες επιτυχίες, συνεχώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Mαζί στην Κρι Κρι συνεχίζουμε δυνατά!».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ταινίες Πρώτης Προβολής: Η θυσία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το κορεάτικο «Τσεκούρι» και η Νυρεμβέργη

13/11/25 12:50 μμ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Η θυσία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το κορεάτικο «Τσεκούρι» και η Νυρεμβέργη

Σέρρες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Κλειδί

13/11/25 12:51 μμ

Σέρρες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Κλειδί – 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, 30 συλλήψεις

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

13/11/25 12:45 μμ

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

13/11/25 12:39 μμ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας - Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:34 μμ

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας – Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:29 μμ

Θρήνος για τον χαμό του 40χρονου κρεοπώλη στο Κιλκίς: «Ξεκοκάλιζε κρέατα, τράβηξε το μαχαίρι δυνατά και έκοψε τη μηριαία αρτηρία»

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα - «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

13/11/25 12:27 μμ

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα – «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

Σέρρες: "Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του" - Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του - video

13/11/25 12:01 μμ

Σέρρες: “Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του” – Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του – video

Η Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει τη δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία του αφιερώματος στον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Σ. Πετρόπουλο, που εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της δημοφιλούς όπερας «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι. Η «Τόσκα» παρουσιάζεται από τις 27 Νοεμβρίου 2025 έως τις 9 Ιανουαρίου 2026 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σηματοδοτώντας την έναρξη του αφιερώματος που πραγματοποιείται με τη χορηγία της Πειραιώς. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ο Μέγας Δωρητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, κατά τη σεζόν 2025/26, αναβιώνουν στην ΕΛΣ δύο από τις εμβληματικές παραγωγές του Νίκου Σ. Πετρόπουλου: η «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι και η «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι. Ο Νίκος Σ. Πετρόπουλος έχει υπογράψει ως σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης περισσότερες από είκοσι παραγωγές όπερας, οπερέτας και χοροδραμάτων, οι οποίες επαναλαμβάνονται με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Η συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Πειραιώς για τον Πολιτισμό, με στόχο την προαγωγή και ενίσχυση έργων μοναδικής πολιτιστικής αξίας και δημιουργών υψηλού επιπέδου που διαμορφώνουν τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

13/11/25 11:35 πμ

Η Πειραιώς χορηγός του αφιερώματος στον Νίκο Σ. Πετρόπουλο και της όπερας «Τόσκα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

13/11/25 11:24 πμ

Λάρισα: 49χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα σε φούρνο

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

13/11/25 11:16 πμ

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής - Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια

13/11/25 11:11 πμ

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής – Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια