Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
15.2 C
Serres

Κύκλωμα βρεφών: Στην Καβάλα ζούσε η μία από τις δύο δολοφονημένες αδερφές

«Πάνω από 10 μωρά έχουν πουληθεί στην Ελλάδα», λέει αδερφός των θυμάτων που υποστηρίζει ότι ο δράστης απειλούσε και βασάνιζε τις γυναίκες.

Σοκ στην κοινή γνώμη της Αλβανίας έχει προκαλέσει η δολοφονία δύο αδελφών στα Τίρανα, με το διπλό φονικό να φαίνεται να έχει προεκτάσεις ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.


Μάλιστα, η μία από τις δύο αδελφές μέχρι και πριν από λίγο καιρό έμενε στην Καβάλα και πήγαινε σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, θέλοντας να μάθει ελληνικά και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα «εξαφανιζόταν» συχνά και η ίδια έλεγε στους καθηγητές έφευγε για την Αλβανία, την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά


Οι συγγενείς των θυμάτων κατήγγειλαν στην αλβανική τηλεόραση ότι ο 59χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει τους φόνους εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πουλούσε τα παιδιά τους
 

Η αδερφή των θυμάτων είπε για την υπόθεση, σε τοπικά μέσα της Αλβανίας: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Babis



Πρόσθεσε, δε, πως έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά. Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

πηγή news247.gr

ΕλλάδαΚύκλωμα βρεφών: Στην Καβάλα ζούσε η μία από τις δύο δολοφονημένες αδερφές

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα