Κυμπουρόπουλος: "Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα – 12 ημέρες με πολύ πόνο και φόβο"

Σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ο Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για 12 ημέρες.

«Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα» ανέφερε, ο ίδιος σε μήνυμα που ανάρτησε στο facebook. «Με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρεψω υγιης και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου».

Advertisement

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Κυμπουρόπουλου:

Advertisement

Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μερες που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι περισσότερες στιγμές εκτός ίσως από αυτήν την στιγμη που αισθάνομαι πλέον περισσότερη ασφαλεια, είχαν πολύ πονο, ατελείωτη αγωνία και φόβο. Μέχρι και το θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα.
Δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό που ανεβάζω μια τέτοια φωτογραφία με τους καθετήρες στο λαιμό μου. Από την άλλη, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν έμεινε καμία φλέβα μου και αναγκάστηκαν οι γιατροί να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα βάζοντας μια κεντρική φλέβα για να παίρνω την απαραίτητη αγωγή. Δεν ήταν εύκολο αλλά τώρα που είμαι καλά, καταλαβαίνω ότι μέσα στη ζωή είναι και αυτά.
Τελικά, με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρεψω υγιης και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Σχίζα, τον γιατρό και συναδερφο μου που βάζει ψυχη και καρδιά για κάθε ασθενή του όπως και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την επιστημονικότητα τους και την ανθρωπιά τους.
Ευχαριστώ όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!
Την φωτογραφία θα την κρατήσω και θα γυρνάω να την βλέπω για να θυμαμαι ότι όσες φορές κι αν πονέσω, όσο και αν φοβηθώ, κάποια στιγμή το χαμογελο θα επιστρέψει και πάλι.
Υ.Γ. Επειδή είναι λογικό να αναρωτιέστε τι με έκανε να νοσηλευτώ, το πρόβλημα τελικά ήταν πέτρες στη χοληδόχο κύστη που μου προκάλεσαν πολλές επιπλοκές!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

05/08/25 8:55 πμ

Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 06 Αυγούστου

05/08/25 8:51 πμ

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 6 Αυγούστου

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

05/08/25 8:46 πμ

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

05/08/25 8:37 πμ

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

05/08/25 8:33 πμ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας

05/08/25 8:25 πμ

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

05/08/25 8:25 πμ

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

05/08/25 8:12 πμ

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα “κόκκινα” τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

05/08/25 9:49 πμ

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα κόκκινα τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

05/08/25 7:57 πμ

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

04/08/25 10:54 μμ

Τα Κάτω Πορόια Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια έχουν καταστεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα

04/08/25 10:39 μμ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην εταιρεία δορυφόρων ICEYE- Τα σχεδιά της για την Ελλάδα