Στην αναμονή των εξελίξεων για το μέλλον του ηλεκτρονικού τιμολογίου βρίσκονται οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών.
Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος των μικροπωλητών λαϊκών αγορών Ν. Σερρών Στέλιος Τζέκος προ ολίγων ημερών μια επιτροπή συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό καθώς και με τον Υφυπουργό, ενώ τη δεδομένη στιγμή αναμένουν αν το αίτημα τους γίνει δεκτό ή όχι.
Σ. ΤΖΕΚΟΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ»
Ο κύριος Τζέκος αποκαλύπτει μέχρι και το Πάσχα και άλλοι συνάδελφο που θα παραδώσουν τις άδειες τους με αποτέλεσμα οι άδειες θέσεις της λαϊκής των Σερρών να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.
ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ «ΨΗΦΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
Την ίδια στιγμή, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, οι καταναλωτές συνεχίζουν να επιλέγουν τη λαϊκή αγορά για τα καθιερωμένα ψώνια τους.














