Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο “Action24” βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να μιλάει στο “Καλύτερα Αργά” και μεταξύ άλλων να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή αλλά ... Περισσότερα

Λάκης Γαβαλάς: Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, θα την φλέρταρα και σήμερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο “Action24” βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να μιλάει στο “Καλύτερα Αργά” και μεταξύ άλλων να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του.

«Δόξα τω Θεώ δεν παίρνω φάρμακα, κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία… άρα είμαι ένας υγιής άνθρωπος. Όταν βάλω ένα χάπι στο κομοδίνο μου, εκεί θα αρχίσω να είμαι διαφορετικός. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες, είμαι συνεπής γιατί με τα θέματα υγείας δεν πρέπει να παίζουμε», εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς.

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά», παραδέχεται αμέσως μετά ο σχεδιαστής.

Σε ερώτηση για το αν έχει επαφές με την πρώην σύζυγό του, ο ίδια απαντά: «Μου είπαν τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα και πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά».

Advertisement
MEGA

Τέλος, μιλώντας για τις δυσκολίες που έφεραν το τέλος στον γάμο του, ο ίδιος υποστήριξε: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία, ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές και μπαίνω σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα επάνω της. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει».

Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/04/26 4:54 μμ

Η Τσέλσι έθεσε εκτός ομάδας για δύο αγώνες τον Φερνάντες

03/04/26 4:50 μμ

Γκουαρντιόλα: «Έχουμε ευκαιρία να φτάσουμε σε ένα απίστευτο ορόσημο, σε οκτώ σερί ημιτελικούς Κυπέλλου»

03/04/26 4:35 μμ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιεί τη ρήτρα για να κρατήσει Νίκο Γκονζάλεθ

03/04/26 4:22 μμ

Λαπόρτα: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον Φλικ»

03/04/26 3:58 μμ

Χάνει το ματς με τη Φράιμπουργκ ο Κέιν, αισιοδοξία για Ρεάλ

03/04/26 3:37 μμ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε συμφωνία με τον Φόντεν για το νέο συμβόλαιο

03/04/26 3:28 μμ

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του Ζότα

03/04/26 3:23 μμ

Αρμπελόα: «Ας αφήσουμε πίσω μας το γόνατο του Μπαπέ και ας απολαύσουμε τα γκολ του»

03/04/26 3:12 μμ

Εβερτον: Μένει ο Τζακ Γκρίλις

03/04/26 2:56 μμ

Αθλητικός Δικαστής: Από μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

03/04/26 12:53 μμ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

03/04/26 12:47 μμ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»