Λαμία: Εκτροπή κυκλοφορίας στην Εθνική Λαμίας – Αθηνών λόγω έργων

Σε προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των αυτοκινήτων στην ΠΑΘΕ Λαμίας – Αθηνών για 13 km προχώρησε η ΑΔ Φθιώτιδας για να αντιμετωπίσει την ανάσχεση των αυτοκινήτων και τις καθυστερήσεις που αυξάνονταν λόγω της επιστροφής από την Κεντρική Ελλάδα στην Αθήνα.

      Να θυμίσουμε πως στο 197,5 km στο ύψος των Θερμοπυλών εξελίσσονται έργα ανακατασκευής της γέφυρας της εθνικής οδού με συνέπεια να δημιουργείται μποτιλιάρισμα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που σε κάποια στιγμή οι ουρές έφτασαν και το 1 χλμ.

      Η ΑΔ Φθιώτιδας αποφάσισε την εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράδρομο της Εθνικής Οδού για τα 13 km, από το 203 χλμ στο ύψος της διασταύρωσης του Μπράλου μέχρι το 190 km στο ύψος του κόμβου του Μώλου.


Babis


      Να σημειωθεί πως από νωρίς το απόγευμα αυξάνεται ο όγκος των αυτοκίνητων στο ρεύμα προς Αθήνα χωρίς όμως να υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις μετά την εφαρμογή της εκτροπής της κυκλοφορίας που σύμφωνα με τη απόφαση της ΑΔ Φθιώτιδας θα διατηρηθεί όσο χρειαστεί έτσι ώστε να μην υπάρχει εγκλωβισμός αυτοκινήτων.

      Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 13 km που εξελίσσονται τα έργα από τα δύο ρεύματα σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας που είχε η εθνική οδός πλέον διοχετεύεται η κυκλοφορία σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με συνέπεια να υπάρχουν και χαμηλές ταχύτητες αλλά και χαμηλή ροή κυκλοφορίας.

ΕλλάδαΛαμία: Εκτροπή κυκλοφορίας στην Εθνική Λαμίας - Αθηνών λόγω έργων

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Προβληματισμό και ανησυχία σε επιστήμονες και κατοίκους έχει προκαλέσει...

Φωτιά σε όροφο κατοικίας στο Ρέθυμνο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στο Ρέθυμνο τις πρώτες...

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για ορισμένα δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές...

Τελευταία Νέα