Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
12 C
Serres

Λαμία: Στο “Παίδων” διακομίστηκε 8χρονος με κορονοϊό

Αγωνία για 8χρονο αγοράκι, που νοσεί με κορονοϊό. Το παιδί διακομίστηκε από το νοσοκομείο Λαμίας σε νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα, το πρωί της Τρίτης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο 8χρονος είχε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου και πυρετού. Από τη στιγμή που κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του, αποφασίστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο ειδικά για παιδιά.

Σε αυτή τη φάση παραμένει αδιευκρίνιστο, εάν ο μικρός έχει προσβληθεί από το στέλεχος «Δέλτα» ή από την παραλλαγή «Όμικρον», καθώς δεν γίνεται γονιδιωματική ανάλυση σε όλα τα θετικά δείγματα.



Babis

Είναι γεγονός πάντως ότι η «Δέλτα» παρουσίασε μεγάλη διασπορά στις ηλικίες 4 έως 18 ετών στην περιοχή της Φθιώτιδας και ειδικά στη Λαμία.

Πηγή enikos.gr

ΕλλάδαΛαμία: Στο “Παίδων” διακομίστηκε 8χρονος με κορονοϊό

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα