Γλυκό κυδώνι, κάστανα και άλλα εδέσματα πρόσφερε ο Σύλλογος στον κόσμο Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τη μεγάλη γιορτή του ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Γλυκό κυδώνι, κάστανα και άλλα εδέσματα πρόσφερε ο Σύλλογος στον κόσμο

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη στην Τερπνή, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής όπως κάθε χρόνο, την ημέρα της γιορτής ετοίμασε έναν μεγάλο μπουφέ με προσφορές των μελών και των φίλων του, αλλά και των κυριών του χωριού, με κεράσματα για όλον τον κόσμο.

Κυδώνι γλυκό, κάστανα βρασμένα, μηλόπιτες, κουλούρια, κέικ ατομικά, χαλβάς σιμιγδαλένιος, τυλιχτά κεράσματα, σιροπιαστά και πίτες, διατέθηκαν, όλα συσκευασμένα, στον κόσμο, που «αγκάλιασε» και αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου, δίνοντας ευχές για υγεία και δύναμη!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής συμμετείχε εκτός από την ημέρα της εορτής και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, στην υποδοχή των Ιερών Λειψάνων στα Προπύλαια του Ιερού Ναού και στην Ακολουθία τους Ιερού Ευχελαίου που ακολούθησε, την προπαραμονή της εορτής, ενώ την παραμονή προσέφερε Αρτοκλασία στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέστηκε, υπέρ Υγείας του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών, των εκπαιδευτών και χοροδιδασκάλων, των φίλων, των χορηγών και όλου του κόσμου.

«Γιορτάσαμε τον Πολιούχο μας και δυστυχώς φέτος, λόγω της υγειονομικής κρίσης, δεν πραγματοποιήθηκαν οι χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώναμε στο παρελθόν αλλά ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να μπορέσουμε να γιορτάσουμε με μία μεγάλη γιορτή που θα μας αποζημιώσει για όλες τις προηγούμενες που “χάθηκαν”» δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βούλα Αγκαθά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ιερέα του Ναού π. Δημήτριο Μεργιανιώτη και την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την αγαστή συνεργασία.

Advertisement
MEGA

Σημειώνεται ότι το γλυκό κυδώνι, τα κάστανα που προσέφερε με δική του δαπάνη ο Σύλλογος και όλα τα υπόλοιπα εδέσματα τοποθετήθηκαν σε κλειστές συσκευασίες, οι οποίες ήταν μια ευγενική χορηγία της κ. Αθανασίας Δρουμπλή, επιχειρηματία από τη Τερπνή, που διατηρεί κατάστημα ρούχων στη Νιγρίτα, ενώ οι πέντε άρτοι που προσφέρθηκαν την παραμονή ήταν μια ευγενική προσφορά του Αρτοποιείου Κώστα Κοντού.

Κάστανα, γλυκό κυδώνι και πίτες προσφέρθηκαν επίσης στο τραπέζι φιλοξενίας ιερέων και ιεροψαλτών μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το γλυκό κυδώνι που περίσσεψε, μοιράστηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα καταστήματα του χωριού, με το πέρας της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τις κυρίες Θεοδώρα Δρουμπλή, Βαΐα Εκλεκτού, Παρασκευή Ζαρίμπα, Πόπη Ζαρίμπα καθώς και πολλές άλλες που ανώνυμα πρόσφεραν κυδώνι γλυκό, την κ. Σοφία Κελλίδου για το γλυκό κυδώνι και τα κάστανα και τις κυρίες Αρχοντούλα Διαμαντή, Παναγιώτα Διαμαντή Αθανασία Δρουμπλή, Αθηνά Τερζάκη και Αντωνία Διαμαντή που πρόσφεραν τυλιχτά κεράσματα, πίτες, κέικ, σιροπιαστά και άλλα εδέσματα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής εύχεται σε όλο τον κόσμο «και του χρόνου με υγεία!».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα Σέρρας που έφυγαν: Οδός Σιδηροδρόμου… ή όταν το τρένο πέρασε από τα Σέρρας

26/02/26 12:40 μμ

Τα Σέρρας που έφυγαν: Οδός Σιδηροδρόμου… ή όταν το τρένο πέρασε από τα Σέρρας

Τέσσερις στους δέκα βιοτέχνες εξάγουν σύμφωνα με το δίμηνο Οικονομικό Βαρόμετρο του ΒΕΘ

26/02/26 12:44 μμ

Τέσσερις στους δέκα βιοτέχνες εξάγουν σύμφωνα με το δίμηνο Οικονομικό Βαρόμετρο του ΒΕΘ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Από τον Πάολο Σορεντίνο και τον Τόνι Σερβίλο έως τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Πάττυ

26/02/26 12:42 μμ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Από τον Πάολο Σορεντίνο και τον Τόνι Σερβίλο έως τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Πάττυ

Ιαπωνία: Ένα ρομπότ με μορφή φιδιού θα αποσύρει ραδιενεργά συντρίμμια στη Φουκουσίμα

26/02/26 12:20 μμ

Ιαπωνία: Ένα ρομπότ με μορφή φιδιού θα αποσύρει ραδιενεργά συντρίμμια στη Φουκουσίμα

ΥΠΠΟ: Συνεδρίαση της επιτροπής στρατηγικού σχεδιασμού για την προστασία αξιοποίηση και ανάδειξη της Ενετικής Οχύρωσης και των Νεωρίων Ηρακλείου

26/02/26 12:19 μμ

ΥΠΠΟ: Συνεδρίαση για την προστασία αξιοποίηση και ανάδειξη της Ενετικής Οχύρωσης και των Νεωρίων Ηρακλείου

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ το Σάββατο λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη

26/02/26 12:18 μμ

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ το Σάββατο λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη

WWF: Διασφαλίζοντας το μέλλον της αλιείας στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα

26/02/26 12:15 μμ

WWF: Διασφαλίζοντας το μέλλον της αλιείας στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα

Επιμελητήριο Σερρών: Η Εύα Πιένκος- Ματάκου νέο μέλος του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Β. Μαντζαρούδη

26/02/26 11:23 πμ

Επιμελητήριο Σερρών: Η Εύα Πιένκος- Ματάκου νέο μέλος του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Β. Μαντζαρούδη

ΠΑΣΟΚ Σερρών: Εκλογές συνέδρων και προσυνεδριακός διάλογος - Η Γραμματεία της ΝΟΕΣ Σερρών

26/02/26 11:17 πμ

ΠΑΣΟΚ Σερρών: Εκλογές συνέδρων και προσυνεδριακός διάλογος – Η Γραμματεία της ΝΟΕΣ Σερρών

Ντ. Τραμπ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι «ένα άρρωστο, διαταραγμένο μυαλό»

26/02/26 11:11 πμ

Ντ. Τραμπ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι «ένα άρρωστο, διαταραγμένο μυαλό»

Αγωνία και επιφυλακή στον Έβρο, μάχη με τα νερά σε Λάβαρα και γύρω περιοχές

26/02/26 11:06 πμ

Αγωνία και επιφυλακή στον Έβρο, μάχη με τα νερά σε Λάβαρα και γύρω περιοχές

Καλό σου ταξίδι Αντιγόνη Πανέλλη

26/02/26 10:50 πμ

Καλό σου ταξίδι Αντιγόνη Πανέλλη