Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.4 C
Serres

Λάουρα Νάργες: Γεμάτη συγκίνηση η ανάρτησή της για τον πατέρα της που πέθανε σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια

Εννιά χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη μέρα που η Λάουρα Νάργες έχασε τον πατέρα της -Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα πριν από έναν μήνα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Όπως λέει η ίδια στην ανάρτησή της, ο γιος της μοιάζει πολύ με τον πατέρα της.

«9 χρόνια. 19.10.2013. Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος», αναφέρει σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε.

narges

Στο παρελθόν η Λάουρα Νάργες είχε εξομολογηθεί ότι η απώλεια του πατέρα της στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία. «Με είχε πάρει πολύ από κάτω και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τον διαχειριστώ», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.




Babis

«Νομίζω πως ενηλικιώθηκα απότομα στα 17 μου, όταν απογαλακτίστηκα από την οικογένειά μου δίχως να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Ο θάνατος του μπαμπά μου ταρακούνησε άλλα ζητήματα, γύρω από τη ζωή και τη διαχείριση της καθημερινότητας. Πλέον πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν. Η απώλεια του μπαμπά σήμανε μια περίεργη περίοδο ξεκαθαρίσματος ατόμων που ήταν γύρω μου και δεν το άξιζαν. Όλο αυτό δεν έγινε ξαφνικά, αλλά σταδιακά, μετά από ένα χρόνο. Εκείνη τη χρονιά δεν κατάφερα να ζήσω πολύ το πένθος γιατί δούλευα και στο «Πρωινό» του ANT1.» είχε αναφέρει.

πηγή enikos.gr

LifeStyleΛάουρα Νάργες: Γεμάτη συγκίνηση η ανάρτησή της για τον πατέρα της που...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τον μεγάλο της φόβο

Η Τζένιφερ Άνιστον προτιμά να πατά τα πόδια της στην γη. «Έχω...

O Giorgio Armani γιορτάζει 20 χρόνια υψηλής ραπτικής με έκθεση στο Μιλάνο

Aναδρομική έκθεση στο Armani/Silos στο Μιλάνο διοργανώνεται με αφορμή...

Μάιος: 10 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Ο Μάιος φέρνει μαζί του ζωηρά άνθη, ηλιόλουστες μέρες...

Έφη Σαρρή: Σε έναν άντρα κοιτάω πρώτα τα δόντια του, σαν τα άλογα

Η Έφη Σαρρή μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό ΣουΣου» και...

Τελευταία Νέα