Παραδόθηκε στις αρχές ο σύντροφος της 32χρονης μητέρας στη Λάρισα της οποίας τα δύο παιδιά έχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης. Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο σύντροφος της μητέρας, ταξιτζής στο επάγγελμα ... Περισσότερα

Λάρισα: Παραδόθηκε ο σύντροφος της μητέρας που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών της

Epiloges Press

Epiloges Press

Παραδόθηκε στις αρχές ο σύντροφος της 32χρονης μητέρας στη Λάρισα της οποίας τα δύο παιδιά έχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο σύντροφος της μητέρας, ταξιτζής στο επάγγελμα παραδόθηκε στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας. Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά την κακοποίηση των παιδιών.

Ο ταξιτζής εμφανίστηκε στην αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του.

Μετά τα όσα σοκαριστικά είδαν οι γιατροί στα σώματα των δύο παιδιών στο νοσοκομείο Λάρισας οι αρχές άσκησαν τρεις διώξεις. Στη μητέρα που κρατείται στην ασφάλεια και θα απολογηθεί σήμερα , στον βιολογικό πατέρα έπειτα από μήνυση της 32χρονης αλλά και στον σύντροφό της, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο είδαν στα σώματα των παιδιών καψίματα από τσιγάρα, εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η παιδίατρος στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, η μητέρα μαζί με τα δύο ανήλικα προσήλθαν το απόγευμα της 17ης Μαΐου 2025 στα επείγοντα του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας, καθώς όπως τους είπε η μητέρα, το κοριτσάκι της παρουσίαζε βήχα και αναπνευστική δυσχέρεια.

Κατά την εξέταση της ανήλικης διαπίστωσαν στο δέρμα της σημάδια στα χέρια και στα πόδια της, με την μητέρα να τους απαντά πως αυτά προκλήθηκαν μετά από έντονο κνησμό του παιδιού σε αυτά τα σημεία. «Κατά την κλινική εξέταση της ανήλικης διαπιστώθηκαν εκτεταμένες δερματικές βλάβες κυρίως στα άνω και κάτω άκρα, κατά τόπους ελκωτικές με εκδορές και εφέλκιδες.

Advertisement
Family Kitchen

Μια γιατρός που εξέτασε το 5χρονο αγοράκι όμως, διαπίστωσε κάτι ακόμη πιο φρικιαστικό. «Κατά την αφαίρεση των ρούχων διαπιστώθηκαν χρωματισμοί του δέρματος με σκούρο μαρκαδόρο, σχεδόν σε όλη την έκταση των γλουτών, σε όλη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και στα δάχτυλα των κάτω άκρων», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είπε το όνομα Γιάννης και μετά έκανε τη κίνηση σαν κάποιος να σβήνει τσιγάρο στο πρόσωπό του», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της η παιδίατρος στο νοσοκομείο της Λάρισας που εξέτασε τα δύο ανήλικα παιδιά που είχαν υποβληθεί σε βασανισμούς καθώς τα κορμιά τους ήταν γεμάτα από σημάδια που προκλήθηκαν από καύτρες τσιγάρων.

Από την πλευρά του ο βιολογικός πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε το τελευταίο επτάμηνο να βλέπει τα παιδιά, ενώ όπως λέει θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών του. Αυτόν κατηγορεί η 32χρονη για την κακοποίηση τους.

Τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

12/01/26 11:57 μμ

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

12/01/26 11:55 μμ

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

Η Ai, η χιμπατζής-"θαύμα" πέθανε σε ηλικία 49 ετών

12/01/26 11:53 μμ

Η Ai, η χιμπατζής -“θαύμα” πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

12/01/26 11:52 μμ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

12/01/26 11:51 μμ

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

12/01/26 11:46 μμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες" - video

12/01/26 8:16 μμ

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη “Αλησμόνητες Πατρίδες” – video

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - video

12/01/26 8:10 μμ

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – video