Μια θλιβερή κατάληξη είχε ο εφιάλτης που ζούσε επί χρόνια η 43χρονη αστυνομικός από την Λάρισα στα χέρια του 52χρονου συζύγου της με την άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Μια θλιβερή κατάληξη είχε ο εφιάλτης που ζούσε επί χρόνια η 43χρονη αστυνομικός από την Λάρισα στα χέρια του 52χρονου συζύγου της με την άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από ένα ακόμη άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας χθες τα ξημερώματα.

Η νεαρή Αστυνόμος δίνει τη δική της μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς φέρει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας της.

Την ίδια ώρα, τα στόματα ανοίγουν για το βαρύ, κακοποιητικό παρελθόν του 52χρονου επιχειρηματία.

Άτομα από το στενό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια ταραχώδη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας ο 52χρονος χτυπούσε συχνά τη σύζυγό του καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που η 43χρονη είχε ζητήσει από το φερόμενο ως δράστη να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια γάμου αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Χθες το πρωί, όμως, το θύμα δεν άντεξε και ανακοίνωσε στον 52χρονο πως θέλει να πάρουν διαζύγιο. Η απόφαση της προκάλεσε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος έχασε τον έλεγχο, άρχισε να τη βρίζει και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε άγρια.

Οι γείτονες του ζευγαριού ήταν αυτοί που έσωσαν την 43χρονη καθώς άκουσαν τα τις φωνές και τα ουρλιαχτά της και ειδοποιήσαν την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας σπασμένα δόντια και μύτη ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Advertisement
MEGA

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη της Λάρισας, συνελήφθη αρχικά με τις κατηγορίες της Ενδοοικογενειακής Βίας και των Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών αλλά στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώ οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους τόσο του δράστη όσο και του θύματος προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβαινε επί χρόνια στο σπίτι του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, οι δύο κόρες τους, οι οποίες την ώρα του άγριου καβγά έλειπαν από το σπίτι, επέστρεψαν από την κατασκήνωση και στηρίζονται ψυχολογικά από κοινωνικούς λειτουργούς.

Πηγή protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άννα Βίσση: «Μου άρεσε που ο Καπουτζίδης έγραψε στο reunion του “Παρά Πέντε” ότι η Βίσση είναι για πάντα»

13/01/26 11:05 πμ

Άννα Βίσση: «Μου άρεσε που ο Καπουτζίδης έγραψε στο reunion του “Παρά Πέντε” ότι η Βίσση είναι για πάντα»

Στέλιος Ρόκκος: Θεωρώ ότι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι ο βλάκας

13/01/26 10:59 πμ

Στέλιος Ρόκκος: Θεωρώ ότι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι ο βλάκας

Πολύωροι αποκλεισμοί σήμερα στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Νίκης

13/01/26 10:51 πμ

Πολύωροι αποκλεισμοί σήμερα στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Νίκης

Πανελλαδική 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο στα ταξί

13/01/26 10:46 πμ

Πανελλαδική 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο στα ταξί

Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

13/01/26 9:31 πμ

Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» - «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

13/01/26 9:26 πμ

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» – «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

13/01/26 9:19 πμ

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

13/01/26 8:43 πμ

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων

13/01/26 8:38 πμ

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης – Σκοπίων

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

13/01/26 8:32 πμ

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

13/01/26 8:26 πμ

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε - "Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς"

13/01/26 8:15 πμ

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε – “Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς”