Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ ... Περισσότερα

Λιόσια: “Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω” είπε ο 57χρονος στους αστυνομικούς

Epiloges Press

Epiloges Press

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής.

Advertisement
 

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τον λόγο τον έκαψε.

«Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρήματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι πάνω στο στρώμα. Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλίκια. Έτσι τον έβγαλα στην αυλή για να τον κάψω. Δεν τον διαμέλισα, όπως τον “σβαρνούσα” με το στρώμα έφυγαν το κεφάλι και τα χέρια». Αυτή είναι η σοκαριστική κατάθεση του 57χρονου, στους αστυνομικούς για τη φρικαλέα υπόθεση στα Λιόσια σύμφωνα με έγκυρες πηγές του newsit.gr.

Η απολογία του μεσήλικα, που έβαλε φωτιά και έκαψε το πτώμα του 82χρονου πατέρα του γιατί όπως είπε δεν είχε χρήματα να τον θάψει ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέμεινε στο επιχείρημα του, ότι αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στον ενταφιασμό του πατέρα του, ενώ στην ερώτηση των αρχών ποσο καιρό κρατούσε το άψυχο κορμί μέσα στο σπίτι, απάντησε πως πέθανε τον Φεβρουάριο και έκτοτε τον είχε μέσα μέχρι που η αποφορά από την αποσύνθεση τον ανάγκασε να τον βγάλει εξω για να τον κάψει.

Οι αστυνομικοί σε αυτή τη φάση, εκτιμούν πως λέει την αλήθεια ωστόσο η νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα και η ερευνα της Ασφάλειας και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αναζητούν στοιχεία μέσα στο σπίτι της φρίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Παρασκευής κλήθηκε η αστυνομία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από γείτονες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αναδυόταν δυσοσμία από μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος 52, όπου διέμεναν γιος και πατέρας. Την Δευτέρα ή την Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.

Advertisement

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα. Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Ζούσαν στην γειτονιά τα τελευταία περίπου 7 χρόνια, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με την γειτονιά. Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο γιος ήταν ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα. Κάποιοι γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ίσως ήταν οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον γιο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρουφάκια λεμονιού με 3 υλικά

12/11/25 11:55 μμ

Τρουφάκια λεμονιού με 3 υλικά

Βρώμικο πάπλωμα: Πώς να το πλύνετε αν δεν χωράει στο πλυντήριο

12/11/25 11:57 μμ

Βρώμικο πάπλωμα: Πώς να το πλύνετε αν δεν χωράει στο πλυντήριο

Kοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες: Όλα τα μυστικά για ψήσιμο σαν της γιαγιάς

12/11/25 11:54 μμ

Kοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες: Όλα τα μυστικά για ψήσιμο σαν της γιαγιάς

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 13 Νοεμβρίου

12/11/25 11:52 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 13 Νοεμβρίου

Ο Φιλ Τζόνστον αναλαμβάνει το σενάριο της live-action ταινίας «View-Master»

12/11/25 11:40 μμ

Ο Φιλ Τζόνστον αναλαμβάνει το σενάριο της live-action ταινίας «View-Master»

Πρεμιέρα με ήττα για την εθνική

12/11/25 11:39 μμ

Πρεμιέρα με ήττα για την εθνική μπάσκετ γυναικών

Σε απολογία καλούνται από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου ο Χ. Τριαντόπουλος και ο Κ. Αγοραστός για το δυστύχημα στα Τέμπη

12/11/25 11:38 μμ

Σε απολογία ο Χ. Τριαντόπουλος και ο Κ. Αγοραστός για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο ΠτΔ εγκαινίασε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά

12/11/25 11:36 μμ

Ο ΠτΔ εγκαινίασε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά

Σ. Ζαχαράκη: «Το Ψηφιακό Σχολείο, η γνώση γίνεται εμπειρία με ίσες ευκαιρίες για όλους»

12/11/25 11:35 μμ

Σ. Ζαχαράκη: «Το Ψηφιακό Σχολείο, η γνώση γίνεται εμπειρία με ίσες ευκαιρίες για όλους»

Η Adele θα κάνει ντεμπούτο ως ηθοποιός στην ταινία «Cry to Heaven» του Τομ Φορντ

12/11/25 11:33 μμ

Η Adele θα κάνει ντεμπούτο ως ηθοποιός στην ταινία «Cry to Heaven» του Τομ Φορντ

Το ΚΕΜΕΑ εκπόνησε τη μελέτη φυσικής ασφάλειας των εγκαταστάσεων της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες

12/11/25 11:32 μμ

Το ΚΕΜΕΑ εκπόνησε τη μελέτη φυσικής ασφάλειας των εγκαταστάσεων της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες

Ολυμπιακοί 2028: Αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής της υδατοσφαίρισης, συμπυκνώνεται το πρόγραμμα

12/11/25 11:30 μμ

Ολυμπιακοί 2028: Αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής της υδατοσφαίρισης, συμπυκνώνεται το πρόγραμμα