Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
15.7 C
Serres

Lockdown: Πότε θα ξέρουμε τι θα συμβεί μετά την 1η Μαρτίου

Η απάντηση της Βάνας Παπευαγγέλου

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, ρωτήθηκε στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό αν αυτό θα είναι το τελευταίο lockdown.

Η κα. Παπευαγγέλου απάντησε πως «το θέμα δεν συζητήθηκε από την Επιτροπή. Το τι θα γίνει από την 1η Μαρτίου και έπειτα θα το δει η επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη όποτε και θα έχει όλα τα νεότερα δεδομένα».

Πάντως η ίδια είπε ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό είναι το τελευταίο lockdown «και είναι κάτι που δεν μπορεί να το πει κανείς» πρόσθεσε τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός θα βοηθήσει ώστε να μπορέσουμε γρηγορότερα να επιστρέψουμε σε μια σχετική κανονικότητα.

Babis



Μεταξύ άλλων η καθηγήτρια εξήγησε ότι χαμηλότερος αριθμός τεστ λόγω της κακοκαιρίας οδήγησε σε χαμηλότερο αριθμό νέων διαγνώσεων εκείνες τις ημέρες αλλά αυξημένο αριθμό της θετικότητας, ο όποιος άγγιξε το 3% καθώς όσοι προσήλθαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού εν μέσω κακοκαιρίας είχαν θετική διάγνωση.

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαLockdown: Πότε θα ξέρουμε τι θα συμβεί μετά την 1η Μαρτίου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε επιχείρηση φροντιστηριακής εκπαίδευσης

 Αιφνίδιο επιτόπιο έλεγχο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο...

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα της δράσης κατάρτισης ανέργων με επίδομα 1.000 ευρώ

Από την  Τετάρτη 30 Απριλίου, εμπλουτίστηκε  η λίστα εγκεκριμένων...

Το χέρι βαθιά στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για τα ασανσέρ – video

Σε Γολγοθά για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πολυκατοικιών μετατρέπεται η...

Τελευταία Νέα