Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν κίνητρο για τη νίκη και θα τα ... Περισσότερα

Λουτσέσκου για το Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: «Πάντα έχουμε κίνητρο, η νίκη βελτιώνει τη νοοτροπία»

Epilogestv

Epilogestv

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν κίνητρο για τη νίκη και θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον αγώνα.

Advertisement
 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι την Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο η ρεβάνς για τον ίδιο δεν είναι τυπική διαδικασία. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στις οποίες τόνισε ότι η νίκη για τον ΠΑΟΚ βοηθά σε θέματα νοοτροπίας, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει κίνητρο για το παιχνίδι.

Τα λόγια του Λουτσέσκου

«Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για την διαχείριση του πνεύματος της ομάδας, σαν άτομο έχω πάντα κίνητρο, ζω με αυτό, προσπαθώ να δίνω και στους άλλους κίνητρο, νομίζω και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται το ίδιο.

Ξέρουν ότι αυτό που γίνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είναι ένα ματς από μόνο του, μπορεί να τιμωρηθείς αν δεν το δεις έτσι, προετοιμάζω το ματς με τρόπο για να παλέψουμε για τη νίκη, γιατί μας δίνει την πρόκριση στο Europa και βελτιώνει την νοοτροπία μας. Μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Οι παίκτες που παίζουν, που είναι στον πάγκο, που μπαίνουν ως αλλαγή πρέπει να είναι στο μάξιμουμ της συγκέντρωσης, να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με την πρόκριση, έχοντας κάνει ένα ωραίο παιχνίδι. Ακόμη και αν δεν είναι άμεση είναι μία απάντηση που αφορά και τον Κουλιεράκη».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ο οποίος ανέφερε

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ:
«Όχι μόνο για τον τερματοφύλακα, αλλά και για τον προπονητή και για τους υπόλοιπους παίκτες είναι ζητούμενο το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά βελτιωνόμαστε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο».

Advertisement

Για το πόσο εύκολο είναι να είναι συγκεντρωμένη ομάδα με 4-0:
«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για προσωπικό κίνητρο μέσα από το Γιουρόπα:
«Όταν βλέπεις τις ομάδες στο Europa καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Το Europa League γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ξεχωριστή, ανυπομονώ».

πηγή newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραλία Οφρυνίου: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με καλάμι και μηχανισμό από ακτή

23/11/25 2:50 μμ

Παραλία Οφρυνίου: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με καλάμι και μηχανισμό από ακτή – video

«Έτρεξε» η Θεσσαλονίκη με το 1ο Thessaloniki City Marathon και το 8ο Olympic Day Run

23/11/25 2:00 μμ

«Έτρεξε» η Θεσσαλονίκη με το 1ο Thessaloniki City Marathon και το 8ο Olympic Day Run

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS 2025 – Πάνω από 21.800 περιστατικά HIV λοίμωξης στην Ελλάδα - Πάνω από 3.700 άνθρωποι έχουν αποβιώσει

23/11/25 1:56 μμ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS 2025 – Πάνω από 21.800 περιστατικά HIV λοίμωξης στην Ελλάδα – Πάνω από 3.700 άνθρωποι έχουν αποβιώσει

Μέι Γουέστ: Η σταρ που της άρεσαν οι προκλήσεις και χαρακτηρίστηκε ως «η πιο επικίνδυνη γυναίκα στις ΗΠΑ»

23/11/25 1:51 μμ

Μέι Γουέστ: Η σταρ που της άρεσαν οι προκλήσεις και χαρακτηρίστηκε ως «η πιο επικίνδυνη γυναίκα στις ΗΠΑ»

Στήριξη των επενδύσεων στον αγροτικό τομέα και ώθηση στην αγορά αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού - Έως το τέλος του έτους η Προδημοσίευση για τα νέα «Σχέδια Βελτίωσης»

23/11/25 1:44 μμ

Στήριξη των επενδύσεων στον αγροτικό τομέα και ώθηση στην αγορά αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού – Έως το τέλος του έτους η Προδημοσίευση για τα νέα «Σχέδια Βελτίωσης»

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη

23/11/25 1:44 μμ

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη

Οι πιο αφράτοι κουραμπιέδες της Γιαγιάς Ειρήνης

23/11/25 1:38 μμ

Οι πιο αφράτοι κουραμπιέδες της Γιαγιάς Ειρήνης

Το «Hamnet» της Κλόι Ζάο θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρίνγκς

23/11/25 1:40 μμ

Το «Hamnet» της Κλόι Ζάο θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρίνγκς

3 εναλλακτικά «λαδολέμονα» για να απογειώσεις τα πιάτα σου

23/11/25 1:31 μμ

3 εναλλακτικά «λαδολέμονα» για να απογειώσεις τα πιάτα σου

Από την κρίση στη δράση - 35 χρόνια Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας

23/11/25 1:25 μμ

Από την κρίση στη δράση – 35 χρόνια Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας

Νόρις και Πιάστρι ακυρώθηκαν από το γκραν πρι του Λας Βέγκας

23/11/25 1:20 μμ

Νόρις και Πιάστρι ακυρώθηκαν από το γκραν πρι του Λας Βέγκας

ΦΙΞ Αθήνας και Θεσσαλονίκης: Μια παράλληλη ιστορία βιομηχανικών κτιρίων

23/11/25 1:18 μμ

ΦΙΞ Αθήνας και Θεσσαλονίκης: Μια παράλληλη ιστορία βιομηχανικών κτιρίων