Μαίρη Συνατσάκη: Το πρόβλημα που έχει στην εγκυμοσύνη της

Η youtuber μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της

Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Η youtuber είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μετά τις διακοπές της στην Κρήτη με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και τους φίλους της επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς στην Αθήνα και χθες το βράδυ μοιράστηκε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.



Babis

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ταλαιπωρείται από αϋπνίες, όπως έδειξε μέσα από ένα σκίτσο στα Instagram stories της. H ίδια να νιώθει νυσταγμένη όλη την ημέρα μέρα, αλλά όταν έρχεται το βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Τι είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά
Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό «People», η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για το ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

Πηγή protothema.gr

LifeStyleΜαίρη Συνατσάκη: Το πρόβλημα που έχει στην εγκυμοσύνη της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε μακρύ μούσι και έγινε αγιογράφος – Ανέβασε video στο Instagram

Με την αγιογραφία αποφάσισε να καταπιαστεί ο Αλέξης Γεωργούλης,...

Τζέρεμι Ρένερ:«Ένα μικρό λάθος άλλαξε για πάντα τη ζωή μου»

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy...

Γιώργος Νταλάρας: Με την σύζυγο μου τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια

Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις...

Τελευταία Νέα