Ο σπουδαίος ερμηνευτής κατηγόρησε τον κ. Δανιηλίδη ότι έκοψε το ρεύμα για να διακόψει την συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», επειδή άρχισε να βρέχει – Η στιγμή ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο σπουδαίος ερμηνευτής κατηγόρησε τον κ. Δανιηλίδη ότι έκοψε το ρεύμα για να διακόψει την συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», επειδή άρχισε να βρέχει – Η στιγμή της λογομαχίας

Advertisement
 

 

 

Έντονη λογομαχία είχαν ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη για την διακοπή της συναυλίας του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», λόγω βροχής.

Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυχτικά το θέατρο και η συναυλία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς υπήρχαν ουρές στα εκδοτήρια που έπειτα από ένα σημείο σταμάτησαν να δίνουν εισιτήρια στον κόσμο. Ωστόσο, η συναυλία του Γιάννη Πάριου διήρκεσε μόνο μια ώρα.

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

Αν και η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Όμως κάποια στιγμή έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα. Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε το δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε». Εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να ρωτάει τον κ. Δανιηλίδη αν έκοψε το ρεύμα, με τον ίδιο να πλησιάζει την σκηνή και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, όταν τον ρώτησε ξανά γιατί έκοψε το ρεύμα. «Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Advertisement
MEGA

Τελικά η συναυλία διακόπηκε με τον κόσμο να τρέχει να καλυφθεί από την βροχή κάτω από πολυκατοικίες.

Στην συναυλία ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με την σύζυγο του και παρά την βροχή δεν έφυγαν.

Το γεμάτο θέατρο και οι ουρές στην είσοδο

Πηγή makthes.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Δεκεμβρίου

16/12/25 12:04 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Δεκεμβρίου

16 Δεκεμβρίου: Ποιος ήταν ο Άγιος Μόδεστος ο προστάτης των ζώων

16/12/25 12:05 πμ

16 Δεκεμβρίου: Ποιος ήταν ο Άγιος Μόδεστος ο προστάτης των ζώων

16/12/25 12:01 πμ

Κλειστός ο Δήμος Σερρών την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 λόγω συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Σερρών βραβεύει τα παιδιά του!

16/12/25 12:00 πμ

Το Επιμελητήριο Σερρών βραβεύει τα παιδιά του!

Χατζηβασιλείου στο OPEN: Η Ελλάδα δεν φοβάται να μιλήσει με κανέναν – Σε στρατηγική αμηχανία η Τουρκία

15/12/25 11:37 μμ

Χατζηβασιλείου στο OPEN: Η Ελλάδα δεν φοβάται να μιλήσει με κανέναν – Σε στρατηγική αμηχανία η Τουρκία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ - Αφιέρωμα στον Elvis Presley

15/12/25 11:30 μμ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ – Αφιέρωμα στον Elvis Presley

ΚΣΝΜ και ΚΑΣ έδωσαν το πράσινο φως στις προμελέτες για την επέκταση και αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

15/12/25 11:58 μμ

ΚΣΝΜ και ΚΑΣ έδωσαν το πράσινο φως στις προμελέτες για την επέκταση και αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης

15/12/25 11:57 μμ

Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο «Χωριό των Μαγεμένων»

15/12/25 11:57 μμ

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο «Χωριό των Μαγεμένων»

Κορυφαία τενίστρια για το 2025 η Σαμπαλένκα

15/12/25 11:54 μμ

Κορυφαία τενίστρια για το 2025 η Σαμπαλένκα

ΑΝΕΣΕΡ: Ολοκλήρωση του προγράμματος  LEADER/CLLD και 30 χρόνια προσφοράς στην τοπική ανάπτυξη - video

15/12/25 8:39 μμ

ΑΝΕΣΕΡ: Ολοκλήρωση του προγράμματος  LEADER/CLLD και 30 χρόνια προσφοράς στην τοπική ανάπτυξη – video

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών

15/12/25 8:31 μμ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών