Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Δεν θα δώσουμε καμία ψήφο εμπιστοσύνης(VIDEO)


“Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση και δεν θα της δώσουμε καμία ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι θέμα ηθικής, εθνικής και πολιτικής σοβαρότητας, και ευθύνης – Όταν θα έρθει η στιγμή ο ελληνικός λαός θα θυμηθεί ποια είναι η πολιτική παράταξη που κινήθηκε με εντιμότητα και προς όφελος του και ποιες εκείνες που δεν τον σεβάστηκαν”

 

 

 

 

Η βουλευτής Ν. Σερρών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και Εθνικής Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μίλησε σήμερα στο Κοινοβούλιο για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Η κα Κόλλια-Τσαρουχά ανάμεσα σε άλλα είπε: 

 

 

 

“Μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι έχουμε τη στοιχειώδη ευαισθησία και υπευθυνότητα απέναντι στην Πατρίδα και στον Ελληνικό Λαό. Γιατί μόνο εμείς τονίζουμε την κρισιμότητα των στιγμών και καλούμε για εθνική ενότητα, και όχι για ανούσιες διαμάχες”.

Ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι η πολιτική ζωή και το Κοινοβούλιο, δεν είναι μόνο μια αρένα, όπου συγκρούονται ιδέες, κατευθύνσεις, με τεχνάσματα και ταχυδακτυλουργίες, αλλά αποτελεί το υψηλότερο παράδειγμα ήθους και δράσης για τους πολίτες της χώρας μας. Οι πολίτες από εδώ μέσα παίρνουν το πιο καθοριστικό παράδειγμα για το πώς θα δράσουν στη ζωή τους. Και το παράδειγμα που τους δίνετε κύριοι Τσίπρα και Μητσοτάκη, δεν είναι καθόλου καλό”.

“Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση και δεν θα της δώσουμε καμία ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι θέμα ηθικής, εθνικής και πολιτικής σοβαρότητας και ευθύνης. Αλλά σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει η θέση μας να ερμηνευτεί ως υποστήριξη της πρότασης μομφής της Νέας Δημοκρατίας.”

“Ανοίξαμε διπλωματικές οδούς και αποδείξαμε ότι είναι πραγματικότητα ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας, για τον οποίο μας χλεύαζαν πριν μερικά χρόνια, εκείνοι που ήθελαν να τον ξεπουλήσουν. Και πιέσαμε και οδηγήσαμε προς τη θεμελίωση του πιο σημαντικού ίσως ενεργειακού άξονα στον πλανήτη, κάνοντας ξανά την Ελλάδα κεντρικό πόλο του παγκόσμιου γεωπολιτικού σκηνικού […] Όλα αυτά είναι σίγουρο ότι στα βιβλία της Ιστορίας του Μέλλοντος, θα γραφτούν έχοντας δίπλα τους το όνομα Πάνος Καμμένος. Αλλά δεν ξεχνούμε και την πράξη της αποστασίας, που διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα μας, για να εμποδίσει επίσης να φέρουμε στο φως το σκοτεινό παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών και “της μίζας και της βίζας”.

“Να είστε σίγουροι ότι και ο Ελληνικός λαός δεν θα την ξεχάσει, γιατί βλέπει και καταλαβαίνει. Να είστε σίγουροι ότι όταν θα έρθει η στιγμή, θα θυμηθεί ποια είναι η πολιτική παράταξη που κινήθηκε με εντιμότητα και προς όφελος του, και ποιες εκείνες που δεν τον σεβάστηκαν καθόλου. Και παρά τον ανελέητο πόλεμο που γίνεται εναντίον μας, θα μας δώσει τη δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατοί το έργο μας.”

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *