Μαρία Κόλλια Τσαρουχά: Όσο οι ΑΝΕΛ είμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν θα ησυχάσουν(video)

Όσοι πλούτισαν παράνομα δεν πρόκειται να ησυχάσουν. Αυτά αναφέρει η βουλευτής Σερρών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σχετικά με την αναφορά του αιτήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το υπουργείο δικαιοσύνης.

 

 

Από όποια παράταξη και αν προέρχονται και όσους νόμους και αν ψηφίσουν, όσο βρισκόμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν πρόκειται να ησυχάσουν» δήλωσε η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με την επαναφορά του αιτήματος που κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το Φεβρουάριο του 2018 για την ψήφιση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου, «όπου θα διευκρινίζεται ότι η “δωροδοκία” και το “ξέπλυμα” είναι παράνομα για τους πολιτικούς αξιωματούχους.

 

 

 

Η ΝΔ είχε ταχθεί ενάντια στο αίτημα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το παρέπεμψε στη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη».


Babis


 

 

 

 

 

ΠολιτικήΜαρία Κόλλια Τσαρουχά: Όσο οι ΑΝΕΛ είμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη...

ΝΔ: Η εκλογή του Κ. Χατζηδάκη στο ΕΛΚ αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα

Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,...

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή στον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στελέχους της ΝΔ

Ερήμην καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελέγη αντιπρόεδρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Τελευταία Νέα