Πόσος κόσμος παρακολούθησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη;Advertisement   Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία που παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το προηγούμενο ... Περισσότερα

Μαρίνα Σάττι: Έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Πόσος κόσμος παρακολούθησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη;

Advertisement
 

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία που παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το προηγούμενο Σάββατο (14/9). Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε ένα λαμπερό μουσικό σόου με μία εκρηκτική εμφάνιση στο κοινό της συμπρωτεύουσας, που την τίμησε με την παρουσία του στον απόλυτο βαθμό.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Prospero, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης που έχει καταγραφεί ποτέ σε συναυλία στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αγγίζοντας τους 10.000 θεατές.

«Ρεκόρ κόσμου στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στη ΔΕΘ! SKG calling …και η Μαρίνα ήταν εκεί! Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε και τη Θεσσαλονίκη τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία στη ΔΕΘ που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής! Σχεδόν 10.000 άτομα κατέκλυσαν τον χώρο που πραγματοποιούνται οι μουσικές εκδηλώσεις της ΔΕΘ καλύπτοντας κάθε σημείο και δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και μια υποδοχή χωρίς προηγούμενο.

Η Μαρίνα βγήκε στη σκηνή κυρίαρχη και λαμπερή όπως πάντα, προσφέροντας μια μουσική παράσταση που έκανε το κοινό να παραληρεί. Στη σκηνή έβγαλε όλα της τα όπλα: τα worldwide loved τραγούδια της, την εκρηκτική μπάντα της, τους περίφημους χορευτές της, τα εντυπωσιακά visuals που συμπλήρωναν την ατμόσφαιρα και μια παραγωγή πολύ υψηλού επιπέδου», αναφέρει η ανακοίνωση της Prospero.

«Η Μαρίνα μάγεψε το κοινό της πόλης με άφθονη μουσική, θέαμα, χορό, αλήθεια και τόλμη. Με την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που της πρόσφερε το συναρπαστικό ταξίδι της Eurovision με το ΖARI της, η ανεπανάληπτη επιτυχία της P.O.P αστραφτερής συλλογής της που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στα charts, με τα τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ, της YENNA της, με τα παραδοσιακά τραγούδια που έχει διασκευάσει ευρηματικά, με τα απροσδόκητα αραβικά κομμάτια που ερμηνεύει από καρδιάς, με τις αγαπημένες της φίλες και ερμηνεύτριες δίπλα της που τη συνοδεύουν με τα εξαιρετικά φωνητικά τους.

Η βραδιά στην ΔΕΘ καταγράφεται στην ιστορία της διοργάνωσης ως η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα εκδήλωση που κατάφερε να συγκεντρώσει το πιο πολύχρωμο και δυναμικό κοινό της πόλης. Μια βραδιά με πρωταγωνίστρια τη ΜΑ RI NAAA!!!

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει την περιοδεία της με sold out παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση όπου κι αν εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας ξανά και ξανά πως είναι το πιο «καυτό» όνομα της σύγχρονης μουσικής σκηνής!», καταλήγει η μακροσκελής ανακοίνωση της εταιρείας.

Advertisement

Μαρίνα Σάττι: Έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

04/10/25 12:19 πμ

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

04/10/25 12:17 πμ

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

04/10/25 12:16 πμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

04/10/25 12:14 πμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

04/10/25 12:10 πμ

Βόλος – Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

04/10/25 12:09 πμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

04/10/25 12:07 πμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο