Μαθητές και μαθήτριες έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Τα κάλαντα του Λαζάρου ήχησαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο των Σερρών. Μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών και των παιδικών σταθμών του Δήμου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, έψαλλαν τα κάλαντα στην Δήμαρχο Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα. 

Οι μαθητές και μαθήτριες, αναβίωσαν με τον πιο χαρούμενο και μελωδικό τρόπο ένα παραδοσιακό έθιμο, δημιουργώντας μια ευχάριστη πασχαλινή ατμόσφαιρα, στο Δημαρχείο.

Μαθητές και Μαθήτριες έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών


Babis


Η Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε «Καλό Πάσχα».

Παρόντες, ήταν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού Σχεδιασμού και Αναδιάρθρωσης κ. Νίκος Κουφοτόλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας κ. Άννα Ιορδανίδου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος «Παιδικών Σταθμών» κ. Χρυσούλα Καρασουλτάνη και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Βασιλική Πανταζή. 

Νωρίτερα, η κ. Μητλιάγκα υποδέχθηκε στο γραφείο της, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του 23ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, οι οποίοι της προσέφεραν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και έδωσαν πολλές ευχές.

ΣέρρεςΜαθητές και μαθήτριες έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δήμος Σερρών: Ασφαλτοστρώσεις σε Σκούταρι, Κάτω Καμήλα και Κωνσταντινάτο

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης των οδικών υποδομών, πραγματοποιεί αυτό...

Σέρρες: Διαγωνισμός φαγητού εποχής 1940 στη Βυρώνεια με τις “συνταγές της… πείνας”

Η Κοινότητα Βυρώνειας διοργανώνει διαγωνισμό φαγητού με γεύσεις της...

Σέρρες: Έως 30 Μαΐου οι αιτήσεις μελισσοκόμων για εξοπλισμό και στήριξη νομαδικής μελισσοκομίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ενημερώνει τους...

Τελευταία Νέα