Οργή και αποτροπιασμό προκάλεσε το βίντεο που έδειξε στιγμιότυπα από τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος της 29χρονης από τον 34χρονο σύντροφό της στην Έδεσσα. Η νεαρή δηλώνει πως ο άνδρας ... Περισσότερα

«Με βιντεοσκόπησε για να μου υπενθυμίζει τι θα παθαίνω άμα δεν τον ακούω», λέει η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε στην Έδεσσα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Οργή και αποτροπιασμό προκάλεσε το βίντεο που έδειξε στιγμιότυπα από τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος της 29χρονης από τον 34χρονο σύντροφό της στην Έδεσσα. Η νεαρή δηλώνει πως ο άνδρας που την κακοποίησε την βιντεοσκόπησε με σκοπό να βλέπει τι θα της συμβαίνει όταν «δεν τον ακούει», ενώ έστειλε μήνυμα και στις κακοποιημένες γυναίκες.

Advertisement
 

Η 29χρονη αποφάσισε να μιλήσει για να βοηθήσει γυναίκες προκειμένου «να μην φτάσουν στο σημείο που έφτασα εγώ». Η νεαρή είπε στο MEGA πως είχε σχέση με τον άνδρα που την κακοποίησε τρεισήμισι μήνες και τόνισε πως «το πιο δύσκολο σε αυτές τις καταστάσεις είναι αυτοί οι άνθρωποι παρουσιάζονται στην αρχή ως ο τέλειος “καθρέφτης” σου. Δηλαδή βλέπουν πώς είσαι εσύ, αντιγράφουν στοιχεία και άξιες, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως έχεις βρει κάτι όμορφο για να είναι πλάι σου».

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να νιώσεις “μηδενικό”», είπε και εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε πως ο άνδρας που την κακοποίησε την βιντεοσκόπησε με σκοπό να βλέπει τι θα της συμβαίνει όταν «δεν τον ακούει». «Αυτό δεν ήταν ένα βίντεο που τράβηξε για να με τρομάξει. Ήταν ένα βίντεο που όπως είπε ο ίδιος έγινε με σκοπό να μου υπενθυμίζει τι θα παθαίνω άμα δεν τον ακούω», είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στις νέες γυναίκες, η 29χρονη συγκινημένη είπε: «Θέλω να με ακούσετε. Όταν κάτι σαν λέει το ένστικτό σας και ας μην έχετε μελανιές επάνω σας, να ζητάτε βοήθεια από ειδικούς. Και αν δεν θεωρείται ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σημαντικό, να πάτε γιατί είναι καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια και να μην ισχύει παρά να βρεθείτε με μελανιές. Δεν θα θεωρείται ότι αυτό που συμβαίνει σε εσάς είναι λίγο. Γιατί το λίγο θα γίνει πολύ. Και μπορεί να γίνει και πολύ γρήγορα όπως σε εμένα που δεν πρόλαβα να φύγω, που δεν βρήκα τον τρόπο να φύγω».

Advertisement
Family Kitchen

«Πήγε να με σκοτώσει»

Η νεαρή από το Ηράκλειο Κρήτης είχε πάει στην Έδεσσα για ολιγοήμερες διακοπές με τον 34χρονο και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, καρούμπαλα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο της το σώμα.

«Με κακοποίησε δύο φορές, πήγε να με σκοτώσει. Με χτυπούσε σε όλο το σώμα. Με έριξε κάτω, με έπιασε από το λαιμό και είπε πως θα με σκοτώσει αν ζητήσω βοήθεια. Με έπιασε από τα μαλλιά, με έσυρε στο πάτωμα και με κλώτσησε για να βγω έξω από την πόρτα. Βρίσκανε τα μαλλιά μου στο πάτωμα του δωματίου, στο νοσοκομείο και στο τμήμα», είπε η 29χρονη στο MEGA.

«Με άφησε στα βουνά με άγρια ζώα και ήρθε μετά από 15 λεπτά. Είδε πως πήγε να μου επιτεθεί ζώο, γλίτωσα τελευταία στιγμή», συμπλήρωσε.

«Είμαι τρομοκρατημένη τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ», είπε η νεαρή.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης - video

04/10/25 6:53 μμ

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης – video

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά - Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ - video

04/10/25 6:40 μμ

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά – Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ – video

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

04/10/25 6:15 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - video

04/10/25 6:17 μμ

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης – video

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

04/10/25 2:03 μμ

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα – Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

04/10/25 1:46 μμ

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

04/10/25 1:43 μμ

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

04/10/25 1:38 μμ

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα

04/10/25 1:33 μμ

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η 28χρονη έγκυος στην Άρτα να μην πέθανε από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση

04/10/25 1:27 μμ

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η 28χρονη έγκυος στην Άρτα να μην πέθανε από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση