Με κορονοϊό διαγνώστηκε η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα διάδοχος της Σουηδίας Βικτόρια βρέθηκε ξανά θετική στην covid-19 σήμερα, ανακοίνωσε το παλάτι.

«Η πριγκίπισσα διάδοχος, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, έχει συμπτώματα συναχιού αλλά κατά τα άλλα νιώθει καλά», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού, διευκρινίζοντας ότι η Βικτόρια παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι της, όπως και η οικογένειά της.

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο που η 45χρονη πριγκίπισσα διάδοχος προσβάλλεται από τον νέο κορονοϊό. Τον Μάρτιο του 2021 ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Ντάνιελ, είχε επίσης διαγνωστεί με covid-19.

Οι γονείς της, ο βασιλιάς Καρλ Γκούσταβ, 75 ετών, και η βασίλισσα Σίλβια, 78 ετών, που έχουν επίσης λάβει τρεις δόσεις εμβολίου κατά της covid-19, βρέθηκαν θετικοί τη Δευτέρα.

Babis



Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία υγείας, στη Σουηδία καταγράφηκαν 23.877 νέα κρούσματα covid-19 στις 5 Ιανουαρίου, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με την κορύφωση του προηγούμενου κύματος τον Δεκέμβριο του 2020.

Μέχρι χθες Παρασκευή στη χώρα των 10,4 εκατομμυρίων κατοίκων είχαν καταγραφεί συνολικά 1.416.650 κρούσματα και 15.377 θάνατοι.

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςΜε κορονοϊό διαγνώστηκε η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια της Σουηδίας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να καταστραφεί ένα δέντρο ενός αιώνα

«Χρειάστηκε πάνω από έναν αιώνα για να μεγαλώσει και...

El Pais: Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία από το μπλακ άουτ

Σύμφωνα με την El Pais πέντε άτομα έχασαν τη...

Τελευταία Νέα