Με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε ο δήμαρχος Βισαλτίας(video)

Μία σειρά σημαντικών επαφών και συναντήσεων έχει ξεκινήσει ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, για θέματα του Δήμου, τα οποία καταγράφονται και προχωρούν προς την επίλυσή τους.

 

Έτσι σε πολύ καλό κλίμα και με την διάθεση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή που είχε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών ο κ. Μασλαρινός εξέθεσε εκτενώς τα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου, καθώς και του ίδιου του Υπουργού ώστε να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και το συντομότερο δυνατόν, εν όψει του χειμώνα που έρχεται.

Ωστόσο, «επιτακτική είναι η ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στα αιτήματα των σχολικών μονάδων για εξοπλισμό, καθώς η εκπαιδευτική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει», τόνισε μεταξύ άλλων στον Υπουργό, ο Δήμαρχος Βισαλτίας.

 Από την πλευρά του ο Σερραίος Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο και υποσχέθηκε λύση στον εξοπλισμό των σχολείων το συντομότερο δυνατόν.

 

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής κάλεσε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να αποστέλλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα www.aithmata-ktyp.gr (ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (ΚΤ.Υ.Π.) και να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα της εφαρμογής για την άμεση καταγραφή του αιτήματος τους που αφορά στον εξοπλισμό και στα άλλα προβλήματα των σχολείων.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *