Τα περίπτερα στη SEREXPO έχουν ανοίξει και υποδέχονται τους επισκέπτες . Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έρχονται σε άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους και με το στελεχωμένο προσωπικό τους είναι εκεί προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.
Η επιχείρηση «My Aronia»και η ιδιοκτήτρια της Αναστασία Τέλιου, μιλά για την υπερτροφή και την ευεργετική επίδραση της στον ανθρώπινο οργανισμό. Η «My Aronia» διαθέτει μια πλούσια γκάμα ειδών για όλα τα γούστα, με φυσικούς χυμούς, μαρμελάδες ,μπάρες , γλυκό του κουταλιού .Όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.
Το κέντρο αποκατάστασης «Ανανέωση» που εδρεύει στο 7ο χιλ. Σερρών – Δράμας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο . Στο κέντρο αποθεραπείας άτομα που έχουν υποστεί εγκεφαλικό, κάποιο κάταγμα, έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα που οφείλονται σε άλλε παθήσεις, μπορούν να φιλοξενηθούν στην «Ανανέωση» για την αποθεραπεία τους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Κορυφή» δεν απουσιάζει από τη Serexpo. Η προτίμηση των καταναλωτών παραμένει σταθερή στα γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι φτιαγμένα με μεράκι και ποιοτικά υλικά.
Το σωματείο συντηρητών καυστήρων Ν. Σερρών συμμετέχει με το δικό του περίπτερο.
Η Π.Ε Σερρών ως συνδιοργανωτής της Serexpo βρίσκεται εκεί για να προβάλει τις ομορφιές απ΄ άκρη σ΄ άκρη του νομού. Ένας πλήρες προορισμός για τους επισκέπτες εντός και εκτός νομού.
Ο Δήμος Ηράκλειας στο περίπτερο 10 δίνει το δικό του παρών .
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ