Μεγαλομύστακας: Ικανοποιημένος από την έγκριση χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο(video)

Τη χαρά και την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Σερρών κος Αναστάσιος Μεγαλομύστακας για την έγκριση του υφυπουργού αθλητισμού κου Βασιλειάδη

 

Voreia 350×250

 

ώστε το έργο του κολυμβητηρίου να ενταχθεί σε χρηματοδότηση. Μάλιστα ο υπουργός μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον Δημήτρη Κώττα προανήγγειλε ότι οι Σέρρες θα έχουν το κολυμβητήριο σε δύο χρόνια.

 

  

 

 

 

Σε γραπτή δήλωσή του ο κος Μεγαλομύστακας τονίζει τη συμβολή του προς την κατεύθυνση αυτή.

« Ήμουν μάλιστα ο μόνος βουλευτής του Νομού Σερρών που επεσήμανα κατ επανάληψη τη σημαντικότητα ολοκλήρωσης του έργου στον αρμόδιο υπουργό , καταθέτοντας πλείστες ερωτήσεις προς αυτόν, αναδεικνύοντας το χρονίζον πρόβλημα και επιζητώντας λύσεις και απαντήσεις»

Και συνεχίζει:
Αντιλαμβανόμενος εξαρχής τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου, καθώς και τη σημασία του για την τοπική κοινωνία των Σερρών, προσπάθησα με στοχευμένες και επίμονες παρεμβάσεις να αναδείξω το θέμα και να συντείνω ενεργά στην προσπάθεια ολοκλήρωσής του.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας έργο το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των Σερραίων πολιτών και αθλητών, και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον αθλητικό τουρισμό, συμβάλλοντας στη γενικότερη ανάπτυξη της πόλης μας», καταλήγει ο κος Μεγαλομύστακας.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο κος Μεγαλομύστακας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραϊτη

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *