Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action24 το βράδυ της Τετάρτης όπου μίλησε για την πολιτική και την τηλεοπτική της πορεία. Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα ... Περισσότερα

Μελέτη: «Έχω υπάρξει τόσο καλοπληρωμένη που ο μισθός του Ευρωβουλευτή δεν είναι κίνητρο»

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action24 το βράδυ της Τετάρτης όπου μίλησε για την πολιτική και την τηλεοπτική της πορεία.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε τις αντιδράσεις που δέχθηκε από χρήστες της πλατφόρμας X σχετικά με την πρόσφατη δραστηριότητα τους που έφερε και πάλι στη δημοσιότητα ένα παλιό ρεπορτάζ της ίδιας για το πορνό καθώς ανέφερε και λεπτομέρειες για την εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Έχω ένα ελάττωμα. Όταν μπαίνω να κάνω κάτι καινούργιο, μπαίνω με καλές προθέσεις. Έχουν συνοδευτεί από ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δεν μπορούσα να φανταστώ. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Τι να φανταστώ; Ότι θα εργαλειοποιήσουν περιεχόμενο εκπομπών που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο; Υποτίθεται ότι όταν κάνεις ένα ρεπορτάζ να αναδείξεις τις πτυχές ενός κοινωνικού θέματος και μάλιστα με δημοσιογραφική έρευνα» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Γιατί έχει σοκ; Μιλάμε για μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων με πολλά σκάνδαλα από πίσω ανά εποχές. Όλοι δεν έχουν αναρωτηθεί τι και πώς; Ο Έλληνας είναι στην τρίτη θέση θέασης του πορνό. Θυμάμαι ότι ήμασταν τρίτη θέση και μάλιστα μεσημεριανές ώρες. Αυτό που σόκαρε τον Έλληνα είναι κάτι που αφορά να μάθεις πράγματα. Δεν με είχε σοκάρει αυτό το γύρισμα, ήταν η απόλυτη απομυθοποίηση. Θέλαμε να δούμε το κατασκεύασμα γύρω από το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει τον Έλληνα στην τρίτη θέση θέασης. Στο γύρισμα που είχα πάει ήταν ζευγάρι στη ζωή. Εγώ regulation θα ήθελα να φέρω. Μιλάμε για μια τεράστια βιομηχανία! Οτιδήποτε έχει να κάνει με το σεξ μπορεί να είναι και σκοτεινό. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις που είχαμε στοχεύσει, ήταν οικειοθελώς! Παρακολουθούσαμε το backstage. Καλά τα πλάνα είναι δικά μας, από την εκπομπή. Δεν είναι κάποια δημοσιογραφική επιτυχία, έχει παίξει σε εκπομπή. Καταγράφαμε τα backstage γυρίσματος για να δεις ότι η πραγματικότητα απέχει. Έχω κάνει πιο σοκαριστικά ρεπορτάζ από αυτό. Όπως τα κοινωνικά πειράματα με την παιδοφιλία. Σε συνεννόηση με τις μητέρες πλησιάζαμε τα παιδιά τους και ήταν σίγουρες ότι τα παιδιά δεν θα ακολουθήσουν τον ξένο. Τέσσερα στα πέντε παιδιά θα μπορούσαν να φύγουν με τον κύριο με το σκυλάκι και το γλυκάκι. Αυτά γιατί δεν έχουν βγει από το συρτάρι αλήθεια; Πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από τις εκπομπές που θα χτυπήσουν στον συντηρητισμό κάποιων! Δεν ντρέπομαι για αυτό. Η εκπομπή αυτή ήταν που ευχαριστήθηκα περισσότερο» επισήμανε η ίδια στην συνέχεια.

Advertisement
MEGA

«Είχα την πολυτέλεια από ένα σημείο και έπειτα να επιλέγω πράγματα. Η εκπομπή, Χάσταγκ, ήταν μια περίοδος που ήθελα να κάνω και το κυνήγησα. Για αυτό πήγα και σε ένα μικρότερο κανάλι. Τα μεγαλύτερα κανάλια ήθελαν πιο συγκεκριμένα κόνσεπτ, ένιωθα ότι είχα κάνει τον κύκλο μου και εκεί που μου δόθηκε ο χώρος πήγα» εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Την τελευταία εκπομπή την ευχαριστήθηκα παρά τις δυσκολίες. Η εκπομπή τελείωσε νωρίτερα και ξέρω ότι κάποιοι συνάδελφοι απολύθηκαν. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι παρουσιαστές δεν αποφασίζουν για τον σταθμό. Δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή. Και το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή νωρίτερα οδήγησε στο να λάβω την πρόταση για την πολιτική. Αν ήθελα να κατέβω υποψήφια στην Ευρωβουλή και ήταν η εκπομπή, θα μπορούσε να συνεχίσει με αντικατάσταση. Ενημερώθηκα μαζί με τους υπόλοιπους και δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας. Το ίδιο έγινε και πέρυσι με άλλο μοτίβο. Φέτος αποφασίστηκε, δεν έχω δύναμη και επιρροή στις αποφάσεις που παίρνουν πιο ψηλά, να γίνει αυτό κι αυτό. Αν έσκιζε από τηλεθέαση, δεν θα κοβόταν. Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής, έκανα τις κινήσεις που όφειλα να κάνω. Είτε να απορροφηθούν οι συνάδελφοι από άλλες εκπομπές ή να πληρωθούν το κάτι παραπάνω μέχρι να βρουν δουλειά» σχολίασε για το τέλος της εκπομπής της.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή

Άνθρωποι που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης βρίσκουν «καταφύγιο» σε 44 διαμερίσματα

20/02/26 11:58 μμ

Άνθρωποι που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης βρίσκουν «καταφύγιο» σε 44 διαμερίσματα

Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να διαγράψει τον Άντριου από τη σειρά διαδοχής του θρόνου

21/02/26 12:00 πμ

Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να διαγράψει τον Άντριου από τη σειρά διαδοχής του θρόνου

Πώς φτιάχνουμε την κυρά Σαρακοστή - Το κουλουράκι με τα 7 πόδια που τα παιδιά έσπαγαν ένα κάθε βδομάδα

20/02/26 11:39 μμ

Πώς φτιάχνουμε την κυρά Σαρακοστή – Το κουλουράκι με τα 7 πόδια που τα παιδιά έσπαγαν ένα κάθε βδομάδα

Τραμπ: Θα επιβάλω παγκόσμιο δασμό 10% – Βαθιά απογοητευτική η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

20/02/26 11:48 μμ

Τραμπ: Θα επιβάλω παγκόσμιο δασμό 10% – Βαθιά απογοητευτική η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης

20/02/26 11:37 μμ

Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλας παρέχει διευκρινήσεις για την εκταφή θυμάτων των Τεμπών

20/02/26 11:36 μμ

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλας παρέχει διευκρινήσεις για την εκταφή θυμάτων των Τεμπών

NASA: Στις αρχές Μαρτίου η πρώτη επανδρωμένη πτήση γύρω από τη Σελήνη μετά από 50 χρόνια

20/02/26 11:33 μμ

NASA: Στις αρχές Μαρτίου η πρώτη επανδρωμένη πτήση γύρω από τη Σελήνη μετά από 50 χρόνια

Πλατφόρμα για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο πλαίσιο του προγράμματος “ONCODIR

20/02/26 11:32 μμ

Πλατφόρμα για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο πλαίσιο του προγράμματος “ONCODIR”