Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή στην αιματοβαμμένη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα. Μετά την προφυλάκιση και των 105 κατηγορούμενων για ... Περισσότερα

Μιχάλης Κατσουρής: Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας – Διαψεύδουν πως υπάρχει βίντεο τη στιγμή της δολοφονίας

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή στην αιματοβαμμένη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα.

Μετά την προφυλάκιση και των 105 κατηγορούμενων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε βίντεο και φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους, για να βρουν τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον οπαδό της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος τριών εκ των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν όσο και ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Έλληνα επιχειρηματία που έχει συλληφθεί, υποστηρίζουν ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του 29χρονου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρου κατηγορουμένου: «Υπάρχει βίντεο από το γήπεδο της ΑΕΚ ιδιαίτερης ευκρίνειας που μέσα στο σκοτάδι κατάφερε.. το βίντεο από αυτό τη καταγραφή δείχνει τη στιγμή που ο ένας μαχαιρώνει τον αείμνηστο Μιχάλη. Είναι συγκλονιστικό το βίντεο».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Νούλεζας, δικηγόρος Κροάτη κατηγορούμενου δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «φαίνεται πάντως ότι είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας».

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ

Πάντως πηγές της ΕΛΑΣ το διαψεύδουν και σημειώνουν ότι δεν έχουν στην κατοχή τους βίντεο που να αποτυπώνει αυτόν που μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσουρή.

Λένε ωστόσο ότι εξετάζουν άλλο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με ρόπαλο να χτυπά τον 29χρονο, χωρίς να είναι γνωστό αν είναι ο ίδιος που τελικά τον μαχαίρωσε. Οι αστυνομικοί αναλύουν ξανά και ξανά τα βίντεο που έχουν στην κατοχή του ενώ συλλέγουν κι άλλα.

Παράλληλα αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συλληφθέντων και αυτό γιατί από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας που ενεργοποιήθηκαν στην περιοχή την επίμαχη ώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ίσως προκύψουν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή και τα επεισόδια εκτός των 105 συλληφθέντων. Απαντήσεις περιμένουν οι Αρχές και από το dna των συλληφθέντων.

Ο ρόλος των δυο «τσιλιαδόρων»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star έχουν μπει και δυο Έλληνες που φέρεται να καθοδηγούσαν το τάγμα εφόδου.

Μάλιστα κομβικός είναι ο ρόλος του ενός, ο οποίος έχει ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του και είναι άοπλος, ενώ δεν πήρε μέρος στα επεισόδια, είχε όμως τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Advertisement
Babis

Για την αστυνομία, η μαρτυρία του είναι πολύ σημαντική, επειδή μετά τη συμπλοκή είχε ακούσει ποιος είπε τι. Μπορεί να άκουσε ακόμη και αν κάποιος χούλιγκαν καυχήθηκε για κάποιο χτύπημα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό να έχει δει τη στιγμή που μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης ή και να γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης.

ο δεύτερο πρόσωπο-κλειδί είναι ο άνδρας με την πράσινη φωτοβολίδα που όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο του Star, εκείνος φέρεται να δίνει το σήμα για την έφοδο καθώς είναι με το μπλοκ των Κροατών και ανάβει την πράσινη φωτοβολίδα για να καθοδηγεί τους υπόλοιπους και να ξέρουν πού είναι η γραμμή ανάμεσα στους Κροάτες και τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι διανύει μια μεγάλη απόσταση φθάνοντας μέχρι τις καφετέριες κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς στις οπαδικές συγκρούσεις, στόχος είναι οι αντίπαλοι να φύγουν.

Αντιθέτως, ο άνδρας με την πράσινη φωτοβολίδα, συνέχιζε να καθοδηγεί τους Κροάτες ώστε να κυνηγήσουν μέσα στα στενά τον κόσμο και τελικά να καταλήξουμε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Πηγή newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρομά καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά σε δημοτικές εκτάσεις σε Σέρρες, Δράμα και Καβάλα

31/01/26 2:46 μμ

Ρομά καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά σε δημοτικές εκτάσεις σε Σέρρες, Δράμα και Καβάλα

– Από τον Μάιο το νέο «Ανακαινίζω»

31/01/26 2:34 μμ

Δύο παρεμβάσεις για προσιτή στέγη προ των πυλών – Από τον Μάιο το νέο «Ανακαινίζω»

Νικολέττα Χαραλαμπόγλου: Η Σερραία δασκάλα που «ζωντάνεψε» το Δημοτικό Σχολείο στη Φολέγανδρο

31/01/26 2:07 μμ

Νικολέττα Χαραλαμπόγλου: Η Σερραία δασκάλα που «ζωντάνεψε» το Δημοτικό Σχολείο στη Φολέγανδρο

Σε θερμό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας της λέσχη Lions Σέρρες Στρυμονιάς

31/01/26 2:01 μμ

Σε θερμό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας της λέσχης Lions Σέρρες Στρυμονιάς

Σέρρες: Κοπή βασιλόπιτας για το 2ο περιφερειακό τμήμα του ΟΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - video

31/01/26 1:57 μμ

Σέρρες: Κοπή βασιλόπιτας για το 2ο περιφερειακό τμήμα του ΟΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – video

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στις Σέρρες - video

31/01/26 1:49 μμ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στις Σέρρες – video

«Οι Σέρρες στο επίκεντρο της εφοδιαστικής αλυσίδας»- Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Σερρών

31/01/26 1:47 μμ

«Οι Σέρρες στο επίκεντρο της εφοδιαστικής αλυσίδας»- Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Σερρών

Πανσερραϊκός – Che Guevara Club: Ένα μαύρο πέπλο σκέπασε την Ελλάδα – Πέντε γυναίκες και επτά οπαδοί χάθηκαν

31/01/26 1:11 μμ

Μήνυμα ανθρωπιάς και σεβασμού από τον σύνδεσμο Πανσερραϊκός Che Guevara Club

Με σεβασμό στη βάση και τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ

31/01/26 12:57 μμ

ΠΑΣΟΚ Σερρών για ΝΟΕΣ: «Πρωτοφανής πολιτική επιλογή που υπονομεύει την εσωκομματική δημοκρατία»

Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: Φαίνεται να είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της

31/01/26 11:48 πμ

Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: Φαίνεται να είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της

Χρ.Καζακίδης: "Είχαμε προβλήματα στο κυνοκομείο λόγω κακοκαιρία αλλά δεν έγιναν καταστροφές"

31/01/26 11:40 πμ

Χρ.Καζακίδης: “Είχαμε προβλήματα στο κυνοκομείο λόγω κακοκαιρία αλλά δεν έγιναν καταστροφές”

Σέρρες: Καταγγελία για βιασμό 78χρονης - Ο 56χρονος υποστηρίζει συναίνεση - video

31/01/26 11:06 πμ

Σέρρες: Καταγγελία για βιασμό 78χρονης – Ο 56χρονος υποστηρίζει συναίνεση – video