«Δε ζητάω εκδίκηση. Δικαιοσύνη ζητάω για το παιδί μου. Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη δουλειά της», με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

«Δε ζητάω εκδίκηση. Δικαιοσύνη ζητάω για το παιδί μου. Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη δουλειά της», με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Άρης, μίλησε σε όσους τον πλησίασαν για να τον συλλυπηθούν σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο «Aνθή Καραγιάννη» της Καβάλας, όπου παρέστη στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Καβάλας και της Δόξας Δράμας στη μνήμη του γιου του.

Advertisement
 

Ο κ. Άρης Καμπανός δεν έκρυψε ούτε για μια στιγμή τη συγκίνησή του που κορυφώθηκε όταν οι πρόεδροι των δυο ομάδων του έδωσαν από μια φανέλα της κάθε ομάδας με το όνομα του γιου του και τον αριθμό 19, όσα και τα χρόνια της ηλικίας του.

Απευθυνόμενος στον κόσμο τόσο από την Καβάλα όσο και από τη Δράμα που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας είπε πως δεν περίμενε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης προς τον ίδιο και το παιδί του. Ευχαρίστησε θερμά το κόσμο για την παρουσία του στον φιλικό αγώνα και ζήτησε απ΄ όλους να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του Άλκη ώστε να θυμίζει σε όλους την ενότητα και την ομοψυχία που πρέπει να υπάρχει στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Λίγο νωρίτερα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε «θέλω να πιστεύω πως η θυσία του Άλκη θα αποτελέσει αφορμή για να ξημερώσει μια καλύτερη Ελλάδα, όπου όλοι θα είναι μονοιασμένοι. Πρέπει να βλέπουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου θα επικρατεί η ευγενής άμιλλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστής και τους φιλάθλους. Να χειροκροτούν όλοι ανεξάρτητα από ποια ομάδα ανήκουν και ποιο αποτέλεσμα έφεραν. Θα παλέψω όσο μπορώ για να στείλω το μήνυμα πως δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός, στην αρχή το έλεγα με λόγια, τώρα θα το κάνω και με πράξεις. Όσο με κρατούν οι δυνάμεις μου θα προσπαθώ να υπάρχει ενότητα. Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού, όχι εμφυλίου. Φτάνουν πια οι εμφύλιοι».

Advertisement
ΔΕΗ

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τις Π.Ε. Καβάλας και Δράμας, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Χρήστου Πολίτη. Η φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων διήρκησε ένα ημίχρονο και έληξε με σκορ 0-1 με γκολ που έβαλε ποδοσφαιριστής της Δόξα Δράμας.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

04/10/25 12:19 πμ

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

04/10/25 12:17 πμ

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

04/10/25 12:16 πμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

04/10/25 12:14 πμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

04/10/25 12:10 πμ

Βόλος – Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

04/10/25 12:09 πμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

04/10/25 12:07 πμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο