Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Ευτυχώς δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ, Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα, δίχως ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Συγκεκριμένα

Στις 20:20 στη Νεάπολη, άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο το οποίο έφερε διακριτικά εταιρείας τηλεπικοινωνιών, με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές. 

Στην Άνω Πόλη προς τα Κάστρα, λίγο πριν τη 01:00, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι σε πολυκατοικία, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να σπάσουν τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας.




Babis

Στη 01:45, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ολυμπιάδος στην Άνω Πόλη.


Σύμφωνα με πηγές του makthes.gr από την αστυνομία, προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν τα τρία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, όπως επίσης η αστυνομία εξετάζει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε μία από τις παραπάνω επιθέσεις.

ΕλλάδαΜπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση και πώς να το αποφύγεις

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να...

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 30 Απριλίου

Σήμερα 30 Απριλίου και σύμφωνα το εορτολόγιο είναι ...

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τελευταία Νέα