O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ωθεί τα παιδιά προς την ομοφυλοφιλία και την αυτοϊκανοποίηση, υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου ότι σε μια νέα επίθεση εναντίον αυτής της υπηρεσίας ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ωθεί τα παιδιά προς την ομοφυλοφιλία και την αυτοϊκανοποίηση, υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου ότι σε μια νέα επίθεση εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ που, σε αντίθεση με τον ίδιο, συνιστά την κοινωνική αποστασιοποίηση ως βασικό μέτρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Ο ακροδεξιός πρόεδρος εξαπέλυσε τις κατηγορίες αυτές στο Facebook, όμως στη συνέχεια η ανάρτησή του διαγράφτηκε.

«Αυτός είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που ορισμένοι θα ήθελαν να με δουν να ακολουθώ τις συμβουλές του;» διερωτήθηκε. «Πρέπει επίσης να ακολουθήσουμε την πολιτική του όσον αφορά τη διαπαιδαγώγηση; Για τα παιδιά έως τεσσάρων ετών: ικανοποίηση και ευχαρίστηση στο άγγιγμα του σώματος, αυτοϊκανοποίηση (…) Για τα παιδιά από τεσσάρων έως έξι ετών, μια θετική ταυτότητα φύλου (…) αυτοϊκανοποίηση από μικρή ηλικία, ομοφυλοφιλία (…) από 9 έως 12 ετών: πρώτη σεξουαλική εμπειρία», πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ανάρτηση αυτή φαίνεται ότι είχε ως αφορμή έναν οδηγό που εκδόθηκε από το γραφείο του ΠΟΥ στην Ευρώπη το 2010 και έφερε τον τίτλο «Πρότυπα διαπαιδαγώγησης στην Ευρώπη». Ο οδηγός αυτός, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, εξηγεί ότι τα μικρά παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν το σώμα τους και ότι η περιέργειά τους για τη σεξουαλικότητα είναι κάτι το φυσιολογικό.

Advertisement
MEGA

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, η προεδρία της Βραζιλίας δεν αντέδρασε άμεσα. Η ανάρτηση στο μεταξύ κατέβηκε, όμως πολλά μέσα ενημέρωσης πρόλαβαν να κρατήσουν ένα screenshot.

Ο Μπολσονάρου, που επηρεάζεται βαθιά από τον Αμερικανό ομόλογό του, τον Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και είχε ήδη επιτεθεί πρόσφατα στον ΠΟΥ. Είχε επίσης χαρακτηρίσει «γριπούλα» την πανδημία και έβγαινε στους δρόμους για να ανταλλάξει χειραψία με τους συμπολίτες του, τονίζοντας ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας προέχει έναντι της καραντίνας του πληθυσμού.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων - Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

24/08/25 11:22 πμ

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων – Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

24/08/25 1:44 μμ

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας - video

24/08/25 1:32 μμ

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας – video

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 79 ετών

24/08/25 6:29 μμ

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

24/08/25 1:18 μμ

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

24/08/25 12:47 μμ

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:39 μμ

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:27 μμ

Οι παλιές ονομασίες των χωριών του νομού Σερρών – Ονόματα

24/08/25 11:43 πμ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

24/08/25 11:30 πμ

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

24/08/25 11:19 πμ

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου

24/08/25 11:15 πμ

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου