«Η επαφή με τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα με γεμίζει αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ και στις 9 Ιουνίου θα είναι στην όχθη των νικητών είτε συγκρίνουμε το ποσοστό που ... Περισσότερα

Ν. Ανδρουλάκης: Θέλουμε τη 2η θέση στις Ευρωεκλογές για να ανοίξει το δρόμο για νέα ισχυρή κυβερνητική επιλογή

Epilogestv

Epilogestv

«Η επαφή με τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα με γεμίζει αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ και στις 9 Ιουνίου θα είναι στην όχθη των νικητών είτε συγκρίνουμε το ποσοστό που θα λάβουμε με εκείνο των τελευταίων εθνικών εκλογών είτε με των ευρωεκλογών», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Παράλληλα επισημαίνει πώς «στόχος μου δεν είναι απλώς η ενίσχυση των ποσοστών μας. Θέλουμε να είμαστε στη δεύτερη θέση, ώστε η άνοδος αυτή να ανοίξει το δρόμο για μία ισχυρή κυβερνητική επιλογή, που θα βάλει τέλος στην αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει πώς το χαρτί της αστάθειας που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας στυγνός εκβιασμός που δεν αποκαλύπτει μόνο την αλαζονεία του αλλά περιφρονεί ακόμα και την απλή λογική.

Ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνει ότι ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου, δίνετε δύναμη στην Σοσιαλδημοκρατία για να αγωνιστεί για καλύτερες ημέρες σε όλη την Ένωση.«Αυτήν ακριβώς την προσδοκία εκφράζει και το σύνθημά μας. Οι πολίτες μετά από μία δεκαετή οικονομική κρίση είχαν προσδοκίες ότι θα περάσουμε στην εποχή της σύγκλισης. Όμως, η Νέα Δημοκρατία μάς καθηλώνει σε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και μας απομακρύνει διαρκώς, πολιτικά οικονομικά, κοινωνικά από την ευρωπαϊκή κανονικότητα. Δεν μας αξίζει να είμαστε τελευταίοι στην Ευρωζώνη και προτελευταίοι στην Ευρώπη των 27 στην αγοραστική δύναμη, πάνω μόνο από τη Βουλγαρία. Δεν μας αξίζει να έχουμε τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας, πίσω πάλι μόνο από τη Βουλγαρία. Δεν μας αξίζει τα παιδιά μας να έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς PISA. Αξίζουμε πολύ περισσότερα και με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε να τα καταφέρουμε», τονίζει.

Κάνει άνοιγμα στους πολίτες είτε είχαν στηρίξει στο παρελθόν τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από το φόβο προς το χειρότερο στράφηκαν προς τη Νέα Δημοκρατία ενω επαναλαμβάνει πως μετά τις Ευρωεκλογές θα αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, πάνω σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο το οποίο θα είναι η βάση για το αυριανό κυβερνητικό μας πρόγραμμα. «Το κάλεσμα αυτό είναι ανοικτό σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες και τους πολιτικούς χώρους που έχουμε κοινές αγωνίες. Δεν χωρούν ούτε προσωπικές στρατηγικές, ούτε πρακτικές lifestyle, αντιθέτως απαιτείται σοβαρότητα, γνώση των θεμάτων, αξιοπιστία και συνέπεια λόγων και πράξεων. Ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες και να ενώσει όσους τοποθετούνται από το προοδευτικό κέντρο έως την Αριστερά και το οικολογικό κίνημα», υπογραμμίζει.

Advertisement
MEGA

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

03/04/26 9:06 μμ

Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα

03/04/26 9:00 μμ

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα

Πάσχα στο σπίτι ψηφίζουν οι Σερραίοι - video

03/04/26 8:49 μμ

Πάσχα στο σπίτι ψηφίζουν οι Σερραίοι – video

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές στο τσουρέκι - Α.Μοσχόπουλος: Το κόστος έχει αυξηθεί - video

03/04/26 8:41 μμ

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές στο τσουρέκι – Α.Μοσχόπουλος: Το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί – video

Δήμος Σερρών: Τι θα ισχύει με την αποκομιδή των σκουπιδιών και των ογκωδών αντικειμένων τη μεγάλη εβδομάδα - video

03/04/26 8:54 μμ

Δήμος Σερρών: Τι θα ισχύει με την αποκομιδή των σκουπιδιών και των ογκωδών αντικειμένων τη Μεγάλη Εβδομάδα – video

Σέρρες: Ανεβάζουν στροφές τα κομμωτήρια λόγω Πάσχα - video

03/04/26 8:24 μμ

Σέρρες: Ανεβάζουν στροφές τα κομμωτήρια λόγω Πάσχα – video

Επιδικάστηκε αποζημίωση 420.000 ευρώ στους συγγενείς θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

03/04/26 7:33 μμ

Επιδικάστηκε αποζημίωση 420.000 ευρώ στους συγγενείς θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ταουσιάνης: «Αυτά τα παιδιά μπορούν να μας πάνε στα τελικά»

03/04/26 7:19 μμ

Ταουσιάνης: «Αυτά τα παιδιά μπορούν να μας πάνε στα τελικά»

Γκατούζο: «Αποτύχαμε, πάντα με την μπλε φανέλα στην καρδιά μου»

03/04/26 7:17 μμ

Γκατούζο: «Αποτύχαμε, πάντα με την μπλε φανέλα στην καρδιά μου»

Το Stade de France έδρα των «Πετεινών» έως το 2055

03/04/26 7:16 μμ

Το Stade de France έδρα των «Πετεινών» έως το 2055

Φαριόλι: «Φανταστείτε την Σπόρτινγκ χωρίς τον Σουάρες και την Μπενφίκα χωρίς τον Παυλίδη»

03/04/26 7:14 μμ

Φαριόλι: «Φανταστείτε την Σπόρτινγκ χωρίς τον Σουάρες και την Μπενφίκα χωρίς τον Παυλίδη»

Φλικ: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε, ο ρατσισμός δεν έχει θέση»

03/04/26 7:13 μμ

Φλικ: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε, ο ρατσισμός δεν έχει θέση»