Σαφείς τοποθετήσεις για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής και την αρνητική θέση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε από τον Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σαφείς τοποθετήσεις για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής και την αρνητική θέση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε από τον Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, που παράλληλα κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη προέδρου, αφού όπως είπε, υπάρχει ο χώρος για μια δύναμη προοδευτική, ρεαλιστική, με πρόγραμμα, που βάζει πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επετέθη πολιτικά κατά του Αλ. Τσίπρα, λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας επέλεξε να χρησιμοποιεί τον όρο της προοδευτικής συμμαχίας τώρα, πρόσφατα, στα δύσκολα, γιατί για πέντε χρόνια ήταν σφιχταγκαλιασμένος με τον κ. Καμμένο. Δεν πρόκειται να του δώσουμε κανένα σωσίβιο. Η ιδεολογία μας είναι η σοσιαλδημοκρατία και είναι η πιο χρήσιμη ιδεολογία για την Ευρωπαϊκή Ενωση, όπου υπήρχε ισχυρή κυβερνητική παρουσία, υπήρξε μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, περισσότερες καλές θέσεις δουλειάς και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος”.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., απευθυνόμενος στους παρισταμένους, υπενθύμισε ότι “ο κόσμος συμμετέχει διότι έχει απογοητευτεί από τον σημερινό δικομματισμό, αφενός από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που με την ατολμία της έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε τραγική κατάσταση με την πανδημία και αφετέρου από μία αντιπολίτευση που δεν αντιπροτείνει τίποτα ρεαλιστικό, με κορυφαία στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, (σ.σ. του Παύλου Πολάκη), ο οποίος ψάρευε σε θολά νερά σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε επίσης και στο μέλλον και τόνισε χαρακτηριστικά ότι “στο σημερινό περιβάλλον για το καλό του λαού μας, είναι καλό να υπάρχει μία δύναμη προοδευτική, ρεαλιστική που να προτείνει ένα πρόγραμμα που πάνω απ’ όλα βάζει το δημόσιο συμφέρον, τον συμφέρον του ελληνικού λαού και όχι το πολιτικό κόστος, που δεν κοιτά τις δημοσκοπήσεις για να παίρνει αποφάσεις, αλλά θα έχει μια οργανωμένη στρατηγική, που θα οδηγεί σε ευημερία και σταθερότητα – σε μια καλύτερη προοπτική”.

Advertisement
Family Kitchen

Στην εκδήλωση που έγινε στο Ergon του “Πολυχώρου Τσαλαπάτα” ήταν παρόντα πολλά νέα, αλλά και παλαιότερα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία.

Πηγή ΑΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γλάρος επανήλθε στη ζωή με ΚΑΡΠΑ έπειτα από χτύπημα μπάλας σε ποδοσφαιρικό αγώνα

23/02/26 11:12 μμ

Γλάρος επανήλθε στη ζωή με ΚΑΡΠΑ έπειτα από χτύπημα μπάλας σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Σεισμικά ίχνη αποκαλύπτουν ένα άγνωστο και επικίνδυνο ρήγμα

23/02/26 10:06 μμ

Σεισμικά ίχνη αποκαλύπτουν ένα άγνωστο και επικίνδυνο ρήγμα

Αντιμέτωπες με σφοδρή χιονοθύελλα οι βορειοανατολικές ΗΠΑ

23/02/26 9:52 μμ

Αντιμέτωπες με σφοδρή χιονοθύελλα οι βορειοανατολικές ΗΠΑ

Αντιμέτωπες με σφοδρή χιονοθύελλα οι βορειοανατολικές ΗΠΑ

23/02/26 9:36 μμ

Αντιμέτωπες με σφοδρή χιονοθύελλα οι βορειοανατολικές ΗΠΑ

Κ. Κάλας: «Δυστυχώς δεν καταλήξαμε σε συμφωνία στο 20ό πακέτο κυρώσεων»

23/02/26 9:55 μμ

Κ. Κάλας: «Δυστυχώς δεν καταλήξαμε σε συμφωνία στο 20ό πακέτο κυρώσεων»

Το Αλευρομουτζούρωμα στο Γαλαξίδι Φωκίδας – Το πιο ξέφρενο έθιμο της Καθαράς Δευτέρας

23/02/26 9:31 μμ

Το Αλευρομουτζούρωμα στο Γαλαξίδι Φωκίδας – Το πιο ξέφρενο έθιμο της Καθαράς Δευτέρας

Στο πάρκο της Ομόνοιας πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα χιλιάδες Σερραίοι - video

23/02/26 8:06 μμ

Στο πάρκο της Ομόνοιας πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα χιλιάδες Σερραίοι – video

Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης - video

23/02/26 7:51 μμ

Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης – video

Μοιράστηκαν και στις τοπικές κοινότητες του δήμου Σερρών τα κούλουμα - video

23/02/26 7:42 μμ

Μοιράστηκαν και στις τοπικές κοινότητες του δήμου Σερρών τα κούλουμα – video

ΦΑΕΘΩΝ: Κοπή βασιλόπιτας σε κλίμα ενότητας και δυναμικής ανοδικής πορείας - video

23/02/26 7:35 μμ

ΦΑΕΘΩΝ: Κοπή βασιλόπιτας σε κλίμα ενότητας και δυναμικής ανοδικής πορείας – video

ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2026: Μνήμη, πίστη και συνέχεια του Μικρασιατικού Ελληνισμού στις Σέρρες - video

23/02/26 7:23 μμ

ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2026: Μνήμη, πίστη και συνέχεια του Μικρασιατικού Ελληνισμού στις Σέρρες – video

Άναψε η Τζαμάλα από τον  Πανηπειρωτικό Σύλλογο Σερρών - Πλήθος κόσμου χόρεψε γύρω από τη φωτιά - video

23/02/26 7:00 μμ

Άναψε η Τζαμάλα από τον  Πανηπειρωτικό Σύλλογο Σερρών – Πλήθος κόσμου χόρεψε γύρω από τη φωτιά – video