- Διαφήμιση -

Νανά Παλαιτσάκη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Νανά Παλαιτσάκη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η Νανά Παλαιτσάκη μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε χθες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους τους οποίους επικαλείται ο στενός συνεργάτης της Γιώργος Σφακιανάκης μέσα από το sfaknews, η γνωστή δημοσιογράφος έχει ξεφύγει του κινδύνου. Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο όπου εισήχθη το Σάββατο εσπευσμένα.

Η γνωστή δημοσιογράφος ένιωσε ξαφνικά έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η Νανά Παλαιτσάκη διέφυγε τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:


«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

Σύμφωνα με το goosip, η δημοσιογράφος πριν από χρόνια είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό. Μάλιστα, είχε μιλήσει παλιότερα σε συνέντευξή της γι’ αυτό:

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

Exit mobile version