«Συμπληρώνονται σήμερα 27 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Του πολιτικού ο οποίος με τις επιλογές του άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας, καθιστώντας την αναπόσπαστο κομμάτι και ισότιμο συνομιλητή του δυτικού κόσμου και οδηγώντας την σταθερά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποστρεφόταν τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία και ήταν το πρότυπο ορθού πολιτικού λόγου. Η προσωπικότητα και το έργο του ταυτίστηκαν με την αλήθεια, την τόλμη, τον κοινωνικό προσανατολισμό και την προσήλωση στο καθήκον για μια Πατρίδα ασφαλή και υπερήφανη.
Για όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία, η παρακαταθήκη του θα αποτελεί τη σταθερή μας πυξίδα για το παρόν και το μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
«Συμπληρώνονται σήμερα 27 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Του πολιτικού ο οποίος με τις επιλογές του άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας, καθιστώντας ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση σε ανάμνηση των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού και έναρξη των εργασιών του Πάρκου Μνήμης
Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο – Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών – Στοιχεία για την Ελλάδα










