8.8 C
Serres

Νέο αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Date:

Στην ανάγκη κήρυξης των νησιών του βορείου Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επανέρχεται σήμερα ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, επανυποβάλλοντας το αίτημα που χθες απέρριψε η κυβέρνηση.

 

 

«Η κυβέρνηση έσφαλε απορρίπτοντας χθες το αίτημα μας να κηρύξει τις νήσους Λέσβο, Χίο και Σάμο σε έκτακτη ανάγκη. Αν η παρούσα κατάσταση δεν είναι έκτακτη ανάγκη, τότε ποια είναι;» σημειώνει ο Κώστας Μουτζούρης. Και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση επιβάλλει τη δημιουργία νέων δομών, κόστους εκατοντάδων εκατομμυρίων, οι οποίες βάσει απλής αριθμητικής δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα θα το επιδεινώσουν.






Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υποστηρίζει ότι «με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο η κυβέρνηση επικαλείται την έννοια της κατάστασης έκτακτου ανάγκης για να προχωρήσει στην κατασκευή των δομών αλλά την αρνείται στην Περιφέρεια». Και καταλήγει, κάνοντας γνωστό ότι «σήμερα το πρωί υπέβαλλε εκ νέου το αίτημα».

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΝέο αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αναβρασμός στους αγρότες: Αποφασίζουν κινητοποιήσεις – “Δεν πάει άλλο” διαμηνύουν – video

Με δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στη Νίκαια και στη...

Αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα: Εφαρμογή από τον Φεβρουάριο -video

Έξι ώρες της ημέρας, μοιρασμένες σε μία μεσημβρινή και μία...

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι και πώς κερδίζουν έκπτωση έως 20% το 2025 – video

Διπλάσια έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ που μπορεί να φτάσει έως 20% από...

Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα Jumbo στον Πειραιά

Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κατάστημα Jumbo στον Πειραιά και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα