Η ΕΠΟ και η εταιρεία αθλητικής ένδυσης/υπόδησης Intersport ανακοίνωσαν την έναρξη χορηγικής συμφωνίας, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στην εκδήλωση για τη συνεργασία με τον αποκλειστικό συνεργάτη Merchandising της Εθνικής την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκπροσώπησε η εκτελεστική γραμματέας της, Δόμνα Τσιώνη και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ο Κώστας Κουλιεράκης.
Από την πλευρά της ΕΠΟ παρέστη επίσης η εμπορική διευθύντρια Μαρία Γκούμα και από την Intersport ο διευθύνων σύμβουλος Sportswear Market της εταιρείας, Βαγγέλης Μπάτρης και η εμπορική διευθύντρια, Σταυρούλα Κακκαβά.
«Μαζί με το νέο συμπαίκτη μας, η εμβέλεια και η αξιοπιστία του οποίου είναι δεδομένη και προαπαιτούμενη της συνεργασίας μας, στην ουσία επιχειρούμε έναν επαναπροσδιορισμό στη σχέση της Εθνικής με τον φίλαθλο», είπε στην ομιλία της η κυρία Τσιώνη.
«Μέχρι σήμερα, ο κόσμος είχε μάθει να πηγαίνει στο γήπεδο για να υποστηρίξει και να παρακολουθήσει τους διεθνείς μας. Όμως η σύνδεση με την Εθνική, δεν θα πρέπει να περιορίζεται σε 90 λεπτά. Θέλουμε να είναι διαρκής, ζωντανή και προσβάσιμη. Αυτή η σχέση, λοιπόν, αποκτά πλέον αμφίδρομη διάσταση. Διότι μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της Intersport οι διεθνείς μας θα “βγουν” από τα γήπεδα και θα ενσωματωθούν στη ζωή των φιλάθλων σε πιο τακτική βάση».
Από την πλευρά του, ο Κουλιεράκης χαιρέτησε την πρωτοβουλία: «Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία της Intersport με την Εθνική, μέσω της οποίας αισθανόμαστε κι εμείς τη στήριξη κάθε Έλληνα κι Ελληνίδας φιλάθλου εντός κι εκτός γηπέδου, καθώς πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς όλων των προϊόντων της Εθνικής».
Ο Βαγγέλης Μπάτρης, υπογράμμισε: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΠΟ ενισχύει τη στρατηγική μας επένδυση στο ποδόσφαιρο και εδραιώνει την ηγετική μας θέση στον εξοπλισμό επαγγελματικών ομάδων και ακαδημιών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι΄ αυτή τη συμφωνία, καθώς με την πολυετή εμπειρία μας και το εκτεταμένο διεθνές δίκτυό μας μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων, την Εθνική Ανδρών».
ΠΗΓΗ ΑΠΕ -ΜΠΕ













