Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Ήθελα να γεννηθώ άντρας, γιατί θα είχα ελευθερία σε περισσότερα πράγματα

“Τις λατρεύω τις γυναίκες, αλλά για τους άντρες είναι πιο απλά τα πράγματα. Δεν θα με ζάλιζαν, θα είχα μεγαλύτερη ελευθερία σε περισσότερα πράγματα” είπε η κα Κοτσαηλίδου

H Νικολέτα Κοτσαηλίδου παραδέχτηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» πως είναι αγοροκόριτσο και πως νιώθει ότι εάν είχε γεννηθεί άντρας, θα είχε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και λιγότερες κοινωνικές πιέσεις.

«Ήμουν πάντα δυναμική στη ζωή μου, αλλά δεν το βγάζω πάντα. Έλεγα, ότι ήθελα να γεννηθώ άντρας, γιατί είμαι αγοροκόριτσο και λειτουργώ πιο αγορίστικα. Τις λατρεύω τις γυναίκες, αλλά για τους άντρες είναι πιο απλά τα πράγματα. Δεν θα με ζάλιζαν, θα είχα μεγαλύτερη ελευθερία σε περισσότερα πράγματα. Στις γυναίκες πρέπει μόνιμα να αποδείξουμε, να παρακαλάς, μας έχουν με το μικροσκόπιο», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στον χώρο της υποκριτικής οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες. Το ψάχνουμε περισσότερο, αλλά άσχετα από αυτό, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα γεγονότα. Υπήρξαν στιγμές της ζωής μου που έλεγα “αν ήμουν άντρας, δεν θα μου φερόντουσαν έτσι”. Ήθελα να με αφήνουν στην ησυχία μου. Για να γίνω ηθοποιός έκανα επανάσταση. Σπούδασα στις Σέρρες πληροφορική για χάρη των γονιών μου. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπαν “όχι”».




Babis

«Δεν έχω βρεθεί το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, αλλά γενικώς έχω νιώσει την εκδίκηση να με ακουμπάει. Φυσικά πληγώθηκα πολύ. Προφανώς, έχω κι εγώ τα σκοτάδια μου, όπως έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά δεν αντέχω να είμαι για πολύ καιρό σκοτεινή. Θα ασχοληθώ με το να με αλλάξω και να μου αλλάξω τη διάθεση. Αλλά να φτάσω στο σημείο συνειδητά να συνεχίσω την τοξικότητα μόνο και μόνο για να εκδικηθώ, είναι τόσο έξω από εμένα αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

LifeStyleΝικολέτα Κοτσαηλίδου: Ήθελα να γεννηθώ άντρας, γιατί θα είχα ελευθερία σε περισσότερα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Στο Καφέ της Χαράς έπαθα σηψαιμικό σοκ, κόντεψα να πεθάνω»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο. Γυρίζαμε μέσα στον καύσωνα και για...

Παιδί προκάλεσε φθορές σε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα παιδί προκάλεσε ζημιά σε πίνακα αξίας πολλών εκατομμυρίων...

Αλέκα Κανελλίδου: Επιστρέφει απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα...

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Τελευταία Νέα