Την πλήρη ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ικανότητας των μονάδων και σχηματισμών στη Θράκη εξέφρασε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς με την ευκαιρία της περιοδείας του στην περιοχή ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Την πλήρη ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ικανότητας των μονάδων και σχηματισμών στη Θράκη εξέφρασε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς με την ευκαιρία της περιοδείας του στην περιοχή για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

«Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας εδώ στον ακριτικό Έβρο μαζί με τον διοικητή του Δ΄ ΣΣ (Δ Σώματος Στρατού), αντιστράτηγο ‘Αγγελο Χουδελούδη. Με χαρά και υπερηφάνια διαπιστώνω την ετοιμότητα και ικανότητα των μονάδων και σχηματισμών μας, καθώς και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος των στελεχών μας», έγραψε σήμερα σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Όπως ανακοινώθηκε από το Yπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, χθες ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων στην έδρα της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμωνα. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν επίσης μεταξύ άλλων οι διοικητές Δ΄ ΣΣ, αντιστράτηγος ‘Αγγελος Χουδελούδης και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης, πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Έφεδρου Λοχαγού (ΠΖ) Κωνσταντίνου Μουζιόπουλου» και το επιτηρητικό φυλάκιο «Νυμφαίας», στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης, τα στρατόπεδα «Έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Γεωργίου Πατσούκα» και «Υπολοχαγού (ΠΖ) Θεόδωρου Κανδηλάπτη», στην περιφερειακή ενότητα Έβρου όπου ξεναγήθηκε στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ), το οποίο, μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και άκρως ρεαλιστικά εκπαιδευτικά βοηθήματα, παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε θέματα χειρισμού και τακτικής στα πληρώματα αρμάτων των τεθωρακισμένων μονάδων.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των μονάδων και του 216 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) για την αποστολή, το έργο τους και τις δραστηριότητες τους και συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, τους νοσηλευόμενους στο 216 ΚΙΧΝΕ, καθώς και με τους συνοδούς τους.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας συναντήθηκε

– Στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, με τους: αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νικόλαο Τσαλικίδη, Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνα, Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής, Τζιχάτ Χαλήλ, δημάρχους Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη και Μαρώνειας & Σαπών, Κωνσταντίνο Χαριτόπουλο, γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη και τον διοικητή περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κουκούρα,

– Στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, με τους: αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτριο Πέτροβιτς, Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. ‘Ανθιμο, δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη και Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο, διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης Αστυνομικό Διευθυντή Λάμπρο Τσιάρα, Κεντρικό Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης, πλοίαρχο ΛΣ Ευστράτιο Ψύρρα και την υποδιοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης αντιπύραρχο Ελένη Δερμανοπούλου.

Πηγή ΑΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΚΜ: Voucher για προσχολική εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση

25/08/25 8:54 μμ

ΠΚΜ: Voucher για προσχολική εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση

Υπ. Εργασίας: 16+1 ερωταπαντήσεις για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση

25/08/25 8:50 μμ

Υπ. Εργασίας: 16+1 ερωταπαντήσεις για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση

Σέρρες: Προβλήματα δημιουργεί ο πλάτανος στην οδό Δελαπόρτα - video

25/08/25 8:44 μμ

Σέρρες: Προβλήματα δημιουργεί ο πλάτανος στην οδό Δελαπόρτα – video

Π.Πουλιάκας: "Τα έργα στην πλατεία Ειρήνης πλησιάζουν στο τέλος τους"

25/08/25 8:30 μμ

Π.Πουλιάκας: “Τα έργα στην πλατεία Ειρήνης πλησιάζουν στο τέλος τους”

Βανδάλισαν το μνημείο "Μάνα" στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών - video

25/08/25 8:18 μμ

Βανδάλισαν το μνημείο “Μάνα” στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών – video

Αναγέννηση Σερρών: «Όταν ο Πόντος συναντά το λαϊκό» - video

25/08/25 8:07 μμ

Αναγέννηση Σερρών: «Όταν ο Πόντος συναντά το λαϊκό» – video

Ηράκλεια Σερρών: Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας Κοιμήσεως της Θεοτόκου -video

25/08/25 7:56 μμ

Ηράκλεια Σερρών: Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας Κοιμήσεως της Θεοτόκου -video

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βερόνικα Ετσεγκί σε ηλικία 42 ετών

25/08/25 7:13 μμ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βερόνικα Ετσεγκί σε ηλικία 42 ετών

Αποθέωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τον Ζαφείρη

25/08/25 4:43 μμ

Αποθέωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τον Ζαφείρη

Δεν εμπλέκεται η Βάσω Μαζωνάκη στην αίτηση εγκλεισμού του τραγουδιστή, λέει η οικογένειά του

25/08/25 4:38 μμ

Δεν εμπλέκεται η Βάσω Μαζωνάκη στην αίτηση εγκλεισμού του τραγουδιστή, λέει η οικογένειά του

Φανουρόπιτα παραδοσιακή με 9 υλικά

25/08/25 4:32 μμ

Φανουρόπιτα παραδοσιακή με 9 υλικά

Γιατί ο Άγιος Φανούριος στις εικόνες του κρατάει κερί

25/08/25 4:29 μμ

Γιατί ο Άγιος Φανούριος στις εικόνες του κρατάει κερί