Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβλήθηκε η sold out συναυλία του στο Κατράκειο λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων

Μία έκτακτη ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στα stories του στο Instagram, αναφορικά με τη μεγάλη συναυλία που θα έδινε στο Κατράκειο Θέατρο, η οποία ακυρώθηκε.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ωστόσο σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόφαση πως το live του Νίκου Οικονομόπουλου αναβάλλεται. Ο γνωστός τραγουδιστής θα ερμήνευε τις επιτυχίες του ζωντανά από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όμως ο καιρός του τα «χάλασε» με αποτέλεσμα η εμφάνισή του να μεταφερθεί για 2 μέρες μετά.

«Λόγω της πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οκονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του.


Babis


Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για την διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου», έγραφε η ανακοίνωσε που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram.

πηγή newsit.gr

LifeStyleΝίκος Οικονομόπουλος: Αναβλήθηκε η sold out συναυλία του στο Κατράκειο λόγω πρόβλεψης...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τέλος εποχής: Ο Γ. Παπαδάκης αποχωρεί από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Μετά από 34 χρόνια στην εκπομπλή «Καλημέρα Ελλάδα», ο...

Πωλίνα Γκιωνάκη: “Με έχουν απορρίψει επαγγελματικά χωρίς καν να με έχουν δει έστω μία φορά να παίζω”

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και...

ΛΕΞ: Το πρόσωπο & ο μύθος για μια ολόκληρη γενιά

Αφιέρωμα του «Καλημέρα είπαμε;» στον ράπερ ΛΕΞ, με αφορμή...

Ποια ζώδια κάνουν το αντίθετο απ’ ό,τι τους λες;

Kάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, τις...

Τελευταία Νέα