Αποκαλύπτονται σιγά, σιγά οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ένας εξ αυτών, ο αδερφός του πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Άγγελου Χαριστέα.     Ο ΑΝΤ1 μοιάζει πανέτοιμος για το νέο, ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Αποκαλύπτονται σιγά, σιγά οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ένας εξ αυτών, ο αδερφός του πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Άγγελου Χαριστέα.

 

 

Ο ΑΝΤ1 μοιάζει πανέτοιμος για το νέο, ανανεωμένο Nomads από τη Μαδαγασκάρη. Από την αρχή της εβδομάδας άρχισαν να αποκαλύπτονται μέσα από το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο τροπικό νησί. Ανάμεσά τους, όπως είχε διαρρεύσει άλλωστε από το καλοκαίρι και ο Δήμος Χαριστέας.

 

 

Ο αδερφός του αρχηγού της Εθνικής που σήκωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία πριν από 14 χρόνια, δηλώνει πως έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του στις αλάνες. Ο νεότερος αδερφός του Χαριστέα μένει στις Σέρρες και όπως δηλώνει στο instagram ασχολείται με την γυμναστική ως fitness trainer και την εκγύμναση με ιμάντες TRX.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Work#out#for#a#good#purpose#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμος Χαριστέας ?? (@dimos_charisteas) στις

 

 

Στο βίντεο παρουσίασης των παικτών μάλιστα, ο Δήμος Χαριστέρας παίζει ένα σετ «σουτάκια» με τον αδερφό του πριν του ζητήσει τη γνώμη του για όσα πρέπει να προσέξει μπαίνοντας στο Nomads.

 

Τα δύο αδέρφια έχουν πολύ στενή σχέση και φαίνεται πως γυμνάζονται μαζί, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του πρώην διεθνή άσου του ποδοσφαίρου στο Instagram.

Advertisement
Babis

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#trx#training#love#greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμος Χαριστέας ?? (@dimos_charisteas) στις

 

[news247.gr]

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το "Ferto" »

01/02/26 8:56 μμ

Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το “Ferto” »

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

01/02/26 8:37 μμ

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

01/02/26 8:31 μμ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

01/02/26 8:18 μμ

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του - Γιατί έχει 28 ημέρες

01/02/26 8:10 μμ

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του – Γιατί έχει 28 ημέρες

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό - Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

01/02/26 8:09 μμ

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό – Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία