Μεταξύ των 66 θετικών κρουσμάτων που εντοπίστηκαν αυτή την εβδομάδα στην ΠΕ Σερρών, τα μισά περίπου, ο κος Αναστασιάδης εκτιμά πως προέρχονται από τις σχολικές μονάδες.

Ο νομίατρος Σερρών εφιστά την προσοχή στους πολίτες για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και τονίζει πως ιδιαίτερα στα σχολεία χρειάζεται να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης.

Πληθαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην ΠΕ  των Σερρών

Αρχίζουν να πληθαίνουν όλο και πιο πολύ τα κρούσματα του κορωνοϊού στην ΠΕ  των Σερρών. Σύμφωνα  με τα στατιστικά στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας και με τα όσα είπε ο Νομίατρος, κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης έχουν διπλασιαστεί και μέχρι αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 66 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ανεβαίνει και ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίζονται σε σχολικές μονάδες

Παράλληλα ανεβαίνει και ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίζονται σε σχολικές μονάδες  με αποτέλεσμα τμήματα και σχολεία να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Συνολικά 11 τμήματα είναι κλειστά, εκ των οποίων τα 7 ανήκουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα 4 στην δευτεροβάθμια, ενώ ολόκληρο το λύκειο Αλιστράτης αλλά και το ΕΠΑΛ Νιγρίτας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε εκπαιδευτικούς, αλλά και μαθητές.