Νοσοκομείο Σερρών: Αρχές Οκτώβρη έρχονται δυο αναισθησιολόγοι από Αθήνα για τα τακτικά ιατρεία- video

Το νοσοκομείο Σερρών δεν έχει μείνει χωρίς αναισθησιολόγο  δήλωσε ο αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Σερρών κ. Παναγιώτης Πεγίδης  ο οποίος μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Η πρόταση της Διοίκησης του Γ.Ν. Σερρών προς το υπουργείο είναι η προκήρυξη που θα αφορά την πρόσληψη αναισθησιολόγων να βγαίνει μόνη της .

Ωστόσο όμως το μείζον πρόβλημα της έλλειψης γιατρού αναισθησιολόγου παραμένει .Ενώ  ο γιατρός αναισθησιολόγος που είχε έρθει μετά από τη σχετική προκήρυξη και μπήκε σε αναστολή γιατί δεν ήταν εμβολιασμένος , αυτή  τη στιγμή νοσεί από κορωνοϊό.




Babis

Από τις αρχές του Οκτώβρη σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη θα έρθουν δύο γιατροί αναισθησιολόγοι  από την Αθήνα οι οποίοι θα αναλάβουν τα τακτικά χειρουργεία. Ενώ έφτασε και η απόφαση από το υπουργείο όπου εγκρίνεται η πρόσληψη νέου  καρδιολόγου.

ΣέρρεςΝοσοκομείο Σερρών: Αρχές Οκτώβρη έρχονται δυο αναισθησιολόγοι από Αθήνα για τα τακτικά...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δήμαρχος Ηράκλειας: Έχουμε θανάτους που προήλθαν από αμίαντο – video

Απαντήσεις για το θέμα με το παλιό εργοστάσιο της...

Ξεκινά αύριο 1 Μαΐου η αντιπυρική περίοδος 2025 – Συστάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των...

Τελευταία Νέα